Actorii Costi Diţă şi Cosmin Natanticu vor fi căpitani de echipă în game show-ul ”Pe bune?!”, care va fi prezentat de Andi Moisescu din toamnă la televiziunea Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul ”Pe bune?!” este reprezentat de o competiţie între două echipe formate din vedete din România, pe care cei doi actori le vor conduce.  

”Pot să spun că va fi o emisiune cel puţin interesantă şi plină de umor”, a spus Cosmin Natanticu, cunoscut pentru show-uri de stand-up comedy, dar şi pentur apariţii în filme precum ”S-a furat mireasa” (2012).

”Sunt  încântat să lucrez la acest proiect şi sper ca oamenii care ne vor urmări să râdă, să afle lucruri noi şi să îşi încarce bateriile pentru a doua zi , alături de noi”, a spus, la rîndul lui, Constantin Diţă, cunoscut, între altele, pentru interpretarea rolului Giani din serialul de televiziune ”Las fierbinţi”.

Recent, Andi Moisescu a anunţat, printr-un mesaj video, că va fi prezentatorul emisiunii ”Pe bune?!”, care va intra în grila de toamnă a Pro TV.

”Show-ul ăsta e plin de răspunsrui incredibile, dar cât se poate de reale. De la întrebare la răspuns ar fi de parcurs vreo două biblioteci, cinci enciclopedii şi jumătate de internet. Mă rog, nu e cazul, ştiu eu răspunsul corect de fiecare dată. Show-ul se va baza pe lângă prezentatori pe doi căpitani de echipă (...) – doi actori puşi pe glume”, a spus Andi Moisescu.

Emisiunea este bazată pe formatul ”Who knew?”, pentru care Pro TV a cumpărat licenţa de producţie de la compania FremantleMedia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.