Actori şi tehnicieni ai Teatrului pentru Copii şi Tineret „Gong” din Sibiu vor citi poveşti prin telefon persoanelor singure cu vârste de peste 65 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În contextul epidemiologiei cu noul coronavirus, pe perioada stării de urgenţă, angajaţii Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu vor încerca să fie alături de cei mai vulnerabili membri din comunitate.

„Ne-am propus să venim în sprijinul administraţiei locale, care depune eforturi pentru limitarea răspândirii acestui virus. Colaborăm, de asemenea, foarte bine cu Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Sibiu, pentru identificarea acelor persoane care s-ar putea bucura de un apel telefonic din partea noastră. Vom încerca să îi asigurăm pe cei mai în vârstă că nu sunt singuri în această perioadă şi că au un prieten cu care pot conversa telefonic. În timpul stagiunii, s-a întâmplat să avem ca spectatori grupuri de seniori, fără nepoţi, dar care se bucurau de spectacolele noastre pentru că le aduceau bucurie, după cum ne-au mărturisit. Sperăm să îi revedem şi pe ei cât mai curând, sănătoşi, la teatru”, a transmis Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu, într-un comunicat.

În acest moment, toate spectacolele şi manifestările cu public ale Teatrului „Gong” sunt amânate pe perioadă nedeterminată. „Actorii şi tehnicienii noştri lucrează pentru două noi spectacole şi încercăm să repetăm cât mai eficient, în limitele date, atât la scenă, cât şi de acasă”, a adăugat Adrian Tibu.

Cei care doresc să se înscrie pe această listă o pot face şi telefonic la numărul 0269 211 349 sau prin e-mail, la organizare@teatrulgong.ro, în limita resurselor interne de care dispune instituţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.