Absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematrografică „I.L. Caragiale” vor juca prima reprezentaţie a spectacolului „Pygmalion”, după G.B. Shaw, luni, de la ora 20.30, pe scena din grădina Televiziunii Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pygmalion” vorbeşte despre puterea educaţiei şi a străduinţei în evoluţia oamenilor. Este cea mai populară piesă a lui Shaw, după ce aceasta a stat la baza muzicalului „My Fair Lady” – care a devenit film pentru marile şi micile ecrane, spectacol de teatru, de operă şi operetă pe scenele din lumea întreagă.

Producţia UNATC, spectacol de licenţă an III, îi are în distribuţie pe Gabriel Hriţcu, Azaleea Necula, Aurelian Culea, Cătălina Corbu, Roxana Ardelean şi Dumitru Ţui.

Accesul la spectacolul „Pygmalion” este gratuit, în baza cererilor de rezervare trimise la adresa rezervari.unatc@gmail.com​.

Stagiunea 2020 „Teatru în TVR” este derulată de Televiziunea Română în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Primăria Sectorului 1.

Toate informaţiile referitoare la programarea spectacolelor, ora de începere a lor, regulile de distanţare fizică şi protecţie împotriva infectării cu Covid-19 pot fi găsite pe site-ul TVR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.