Spectacolul ”My Fair Lady”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, revine pe scena Sălii Epika, în cea de-a treia serie de reprezentaţii în zilele de 8, 9, 10 şi 11 decembrie, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”«My Fair Lady» a fost, pentru noi, cel mai curajos proiect al acestui an, care ne-a făcut să simţim, cu fiecare punere în scenă, emoţiile premierei. Ne-am bucurat să vedem, însă, la finalul fiecărei reprezentaţii, sala plină de copii, de familii, de cupluri aplaudând în picioare. Suntem convinşi că, deşi ajunşi la a treia serie de reprezentaţii, vom simţi din nou nerăbdarea unui spectacol pe care ni-l dorim desăvârşit, atinsă de bucuria de a fi adus magia unui asemenea musical mai aproape de publicul nostru”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

Regizorul Răzvan Ioan Dincă a lucrat la elaborarea producţiei private cu scenograful Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregrafa Violeta Dincă, designerul de lumini Daniel Klinger, o echipă formată din 70 de artişti şi peste 200 de oameni implicaţi. Traducerea şi adaptarea libretului au fost realizate de Ernest Fazekas.     

Biletele au fost deja puse în vânzare şi sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, în reţeaua bilet.ro şi la casele de bilete ale cinematografului din Băneasa Shopping City.

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 metri pătraţi şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate aşteptărilor fiecărui spectator.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.