WIN Gallery vă invită să exploraţi reprezentări ale valorilor şi virtuţilor ca segmente de ADN uman şi cultural. Lucrările pot fi admirate şi achiziţionate începând de astăzi, vineri, 8 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a sărbători primul an în lumea artei, WIN Gallery propune o expoziţie colectivă de pictură, sculptură şi tapiserie construită în jurul a două teme centrale şi interconectate: Valori şi Virtuţi.

Expoziţia coincide cu un moment important pentru echipa WIN Gallery: crearea WIN Alliance, platformă comună de gândire şi acţiune pentru toate diviziile prin care suntem prezenţi în mediul de afaceri. Scopul nostru este să ne interconectăm spre un viitor mai bun, armonios şi prosper. WIN Alliance integrează divizia de dezvoltare imobiliară şi galeria de artă, precum şi alte iniţiative pe care le vom face publice la începutul lunii decembrie.

Decembrie marchează şi uniunea noastră ca români într-o singură naţiune. De aceea, pare cu atât mai oportună celebrarea principiilor care ne unesc, spiritual şi geografic. WIN Gallery demarează o expoziţie itinerantă în Spania, unde publicul va face cunoştinţă cu lucrările artiştilor noştri, contribuind la diplomaţia culturală.

Expoziţia, al cărei curator este Marinela Măntescu-Isac, pleacă de la criteriile atribuirii de importanţă. Ceea ce considerăm relevant – individual şi ca civilizaţie – se reflectă în dorinţele şi comportamentul nostru. Arta joacă un rol interesant, deoarece nu este doar dezirabilă şi exprimabilă în bani, ci şi o alternativă la aceştia. Nevoia şi plăcerea pentru artă sunt inepuizabile şi atemporale, poate la fel de vechi ca ideea de comunitate umană, dacă luăm ca punct de referinţă desenele rupestre din Lascaux sau Altamira. Inevitabil, aceste particularităţi o plasează în categoria fundamentalului. Întotdeauna juxtapusă aspiraţiei este  discuţia vis-a-vis de modalităţile de materializare a acesteia. În cadrul spectrului de posibilităţi, cultivarea virtuţilor pare să ofere cele mai mari şanse de reuşită.

Picturile, sculpturile şi tapiseriile selectate de doamna Măntescu-Isac împletesc diferite reprezentări ale valorilor şi virtuţilor ca şi cum ar fi un segment de ADN aparţinând unor oamenilor şi culturilor.

Vă propunem o colecţie festivă, cu profundă semnificaţie, prin care să delectăm, să ne reamintim, să ne îmbogăţim cu lucruri de preţ şi de nepreţuit. Inaugurarea expoziţiei “Valori şi virtuţi” a avut loc pe 7 decembrie şi a fost marcată printr-un eveniment privat. Începând cu 8 decembrie, toate lucrările sunt puse în vânzare, iar galeria va fi deschisă publicului de luni până vineri, între orele 10.00 şi 19.00, pe baza unei rezervări prealabile, ce poate fi făcută contactându-ne pe adresele de email contact@wingallery.ro şi maria.silivastru@psc-group.ro.

Despre WIN Gallery:

WIN Gallery este o galerie de artă situată în Bucureşti, dedicată promovării culturii şi creării unei platforme de întâlnire şi dialog multi-disciplinar. Prin organizarea de expoziţii, evenimente şi activităţi educative, WIN Gallery îşi propune să aducă arta mai aproape de publicul larg şi să contribuie la dezvoltarea unei societăţi mai creative, mai armonioase şi mai bine pregătită pentru provocările prezentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.