Într-o lume care se schimbă rapid, designul interior joacă un rol esenţial nu doar în estetica spaţiilor noastre de locuit şi de lucru, dar şi în modul în care acestea influenţează starea noastră de bine. De la apartamentele noastre personale la birourile moderne, fiecare colţ al spaţiului urban ne spune o poveste şi modelează experienţele noastre zilnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin aintermediul acestui articol vom afla cum designul spaţiilor în care trăim şi lucrăm afectează nu doar aspectul lor, dar mai ales modul în care ne simţim şi interacţionăm cu ele. Ne vom concentra pe abordarea inovatoare a Simonei Preda şi a Urban Moon Interior Architecture, evidenţiind cum spaţiile pot deveni refugii care răspund nevoilor noastre emoţionale şi îmbunătăţesc calitatea vieţii.

“Designul interior nu este doar despre estetică, este despre crearea unui mediu care să îmbogăţească viaţa celor care îl locuiesc. Pentru mine, fiecare proiect este o călătorie în descoperirea poveştilor personale ale clienţilor, iar designul trebuie să reflecte aceste poveşti”, explică Simona Preda, fondatoarea Urban Moon Interior.

Subliniind importanţa emoţiei în design, Simona creează prin proiectele sale spaţii care să trezească emoţii, care să stabilească o conexiune profundă cu locuitorii lor. Fiecare culoare, textură şi sursă de lumină este aleasă cu grijă în proiectele sale pentru a contribui la atmosfera generală şi la sentimentul de “acasă”, fără să fie influenţată de tendinţele care apar şi dispar peste noapte. În acelaşi timp, însă, ţinde de fiecare dată cont de personalitatea beneficiarului.

“Deşi sunt conştientă de tendinţe, mă concentrez pe crearea unor spaţii atemporale. Este esenţial ca designul să rămână relevant şi să ofere confort pentru ani de zile. Totuşi, nu vă temeţi să vă exprimaţi personalitatea în spaţiul vostru. Experimentaţi, jucăţi-vă cu elemente diferite. Locuinţa voastră ar trebui să fie o extensie a personalităţii şi pasiunilor voastre.” spune Simona Preda, fondatoarea Urban Moon Interior.

Astfel, ni se demonstrează încă o dată că designul interior este mai mult decât o artă; este o extensie a modului în care trăim şi resimţim spaţiul înconjurător.

Proiecte şi studii de caz Urban Moon

Urban Moon, sub îndrumarea Simonei Preda, a realizat o serie de proiecte rezidenţiale care nu doar că atrag privirea, dar şi influenţează pozitiv viaţa locuitorilor.

Apartament Baneassa Residence este exemplul perfect de stil contemporan, unde fiecare detaliu reflectă eleganţa şi modernitatea, creând un spaţiu confortabil şi sofisticat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.