Verile incredibile se trăiesc la Summer Well - evenimentul care îmbină muzica, arta, cultura şi entertainmentul pentru a-ţi oferi o experienţă de neegalat. Cea de-a 12-a ediţie a festivalului va avea loc în perioada 11 - 13 august 2023 la Domeniul Ştirbey din Buftea, care ne va aştepta cu o serie de surprize printre care - lacul şi domeniul au trecut printr-un nou proces de curăţare, fiind îngrijite pentru a ne oferi un loc de poveste, iar un nou pod a fost construit peste lac. Pe lângă faptul că participanţii vor găsi domeniul Ştirbey mai frumos ca niciodată, printre headlinerii pe care abia aşteptăm să-i vedem live acolo se regăsesc nume precum Florence + The Machine, Röyksopp, Yungblud şi Saint Levant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul acesta, Summer Well ne surprinde cu 4 scene, fiecare cu o energie distinctă. Scena Hidden Tracks by ING x Visa va fi dedicată artiştilor emergenţi din România, care s-au remarcat printr-o prezenţă scenică unică şi o personalitate puternică, şi anume, Rareş, Paulina, LVX Machina, Iova, Ana Coman şi + SHE + (Corina Sucarov).

Scena Wiiings powered by Red Bull e menită să ne impresioneze şi în acest an printr-o energie molipsitoare creată de ritmurile, versurile şi rimele rapperilor cu care ne vom întâlni. 070 Shake, Ocean Wisdom, July Jones, Tommy Genesis şi Ayrtn sunt doar o parte din numele pentru care ne-am pregătit sneakerşii de dans. 

Surpriza acestei ediţii este combinaţia perfectă de genuri care va exista pe Main Stage. Aceasta este în proporţie de 50% mai mare decât anul trecut şi va găzdui o serie de sound-uri superbe - de la indie-ul efervescent al Florence + The Machine şi punk-ul îndrăzneţ a lui Yungblud, până la R&B-ul fermecător a lui Saint Levant şi ritmurile electronice ale celor de la Röyksopp. Pe lângă aceştia, îi vom mai asculta live pe Tom Grennan, SG Lewis, Lime Cordiale, Temples, Yellow Days, Biig Piig, Baby Queen, Cassia, The Aces şi Thus Love.

Bineînţeles, după aceste concerte live, seara se poate încheia doar cu afterparty-uri la cel puţin acelaşi nivel. Scena dedicată acestora ne va surprinde cu ritmurile electronice live ale lui Kid Francescoli, Acid Arab şi Totally Enormous Extinct Dinosaurs.

De asemenea, ne dorim ca şi această ediţie să fie una memorabilă. De aceea, vei regăsi în paragrafele următoare câteva lucruri pe care ar fi bine să le cunoşti înainte de a ajunge la festival.

Care-i treaba cu accesul?

Accesul în festival se va face din str. Oltului, începând cu ora 14:00 (vineri) şi 12:00 (sâmbătă şi duminică). Porţile festivalului se vor închide în fiecare seară la ora 04:00. Te aşteptăm cât mai devreme pentru a evita aglomeraţia, în mod special în ziua de vineri.  

Un alt aspect important este cel legat de acreditări. Programul pentru acreditări va fi în fiecare zi între 08:00 - 20:00. După ora 20:00, nu se mai pot face acreditări (presa, parteneri, guestlist).

Informaţii la buzunarul tău

Disponibilă atât pe App Store, cât şi Google Play, aplicaţia Summer Well conţine toate informaţiile necesare pe parcursul festivalului: program pe zile, harta, lista food & drinks, opţiuni de entertainment şi chiar biletele de acces achiziţionate de pe summerwell.ro. Sfatul nostru este să îţi activezi opţiunea de „push notification”, pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi din timpul festivalului.

Patru moduri diferite în care poţi ajunge la festival

Domeniul Ştirbey este o zonă destul de accesibilă, unde se poate ajunge prin următoarele modalităţi: autobuz, tren, bicicletă, maşină.

1. Autobuz

Biletele se pot achiziţiona direct de pe summerwell.ro şi de la intrarea în autobuz, costul unei călătorii fiind de 22 lei, adică 44 lei o călătorie dus-întors. Plecarea se va realiza din Bucureşti, staţia Clăbucet (zona Piaţa Chibrit). Primul transport către Domeniul Ştirbey va pleca la orele: 13:00 (vineri) şi 12:00 (sâmbătă şi duminică).

Autobuzele vor circula la intervale cuprinse între 10 şi 20 de minute, asigurând un flux continuu.

Vineri

Începere program - 13:00 - plecarea primului autobuz de la Piaţa Chibrit.

Încheiere program - 04:00 - plecarea ultimului autobuz de la Buftea.

Sâmbătă

Începere program - 12:00 - plecarea primului autobuz de la Piaţa Chibrit.

Încheiere program - 04:00 - plecarea ultimului autobuz de la Buftea.

Duminică

Începere program - 12:00 - plecarea primului autobuz de la Piaţa Chibrit.

Încheiere program - 04:00 - plecarea ultimului autobuz de la Buftea.

Punctele de îmbarcare/vânzare bilete vor fi:

Bucureşti, Staţia Clăbucet (intersecţia blvd. Ion Mihalache cu Calea Griviţei)

Buftea - lângă staţia de îmbarcare din proximitatea festivalului, amenajată special pentru a fi uşor vizibilă participanţilor.

2. Tren

O altă modalitate de transport pe care o încurajăm pentru a veni spre festival este trenul. Plecând din Gara de Nord, poţi opta pentru un bilet pe ruta Bucureşti - Buftea. Mai departe, de la gara din Buftea vei putea merge 20 de minute pe jos.

Nu există trenuri de întoarcere din Buftea către Bucureşti după terminarea concertelor.

Pentru bilete şi programul călătoriilor, vizitează site-ul mersultrenurilor.infofer.ro

3. Bicicleta

Totodată încurajăm sportul şi mişcarea, iar dacă şi tu te numeri printre cei curajoşi când vine vorba de transport şi optezi pentru bicicletă, vom asigura o parcare dedicată acestora la intrarea în festival.

4. Maşina personală

Nu există parcare dedicată pentru public şi vă recomandăm să lăsaţi maşinile acasă pentru a evita aglomeraţia. Verificaţi rutele alternative: Chitila – Buftea, Corbeanca – Buftea.

Puncte de prim ajutor

Acestea vor fi disponibile în diferite puncte ale festivalului, fiind marcate pe harta ce se regăseşte în aplicaţia mobilă Summer Well.

Good to know despre bilete

1. Asigură-te că ai biletul la îndemână

Biletul poate fi prezentat în format electronic sau fizic. Important este ca fiecare participant să aibă asupra lui biletul (de ex. nu pe telefonul însoţitorilor).

Brăţara e cheia de intrare

Cu o săptămână înainte de festival, posesorii de abonamente normale şi VIP îşi pot ridica brăţara de festival din Orange Shop Victoriei şi Orange Shop Băneasa Shopping City, ING Parklake Mall şi ING Promenada Mall. Brăţările pot fi comandate şi prin aplicaţia Tazz.

Pentru a facilita procesul e indicat să consulţi înainte programul şi să ai biletul descărcat pe telefon.

Unde mergi şi ce faci?

Programul este împărţit pe zile şi scene şi poate fi găsit în aplicaţia mobilă Summer Well, secţiunea line-up. Tot în aplicaţia de mobil se găsesc informaţii precum: hartă, zone de artă, opţiuni de mâncare şi bătură, opţiuni de entertainment şi informaţii utile (toalete, zone de prim ajutor etc.).

Un top-up făcut online înseamnă mai mult timp pentru distracţie

În acest an, brăţările pentru festival vor avea pe spate un cod PIN. Cu acesta poţi realiza top-up-ul online. Înregistrează-te pe summerwell.ro/topup şi adaugă suma de bani dorită pe brăţară.

Banii pot fi retraşi online înapoi în contul bancar din care s-a realizat tranzacţia începând cu 16 august, ora 10:00, până la data de 20 august, 23:59. Suma minimă care poate fi retrasă înapoi online este de 20 lei. Sumele mai mici de acest prag pot fi ridicate doar din cadrul festivalului.

Comisionul bancar aferent refund-ului online către conturile bancare din alte ţări (nu din România) va fi suportat de participant, conform regulamentului de plată al festivalului.

Reguli făcute să nu fie încălcate

- Citeşte secţiunea de FAQs: https://summerwell.ro/faqs

- IMPORTANT! Participanţii minori trebuie să poarte asupra lor o copie a certificatului de naştere sau orice alt act de identitate. Minorii peste 12 ani trebuie să aibă şi declaraţia de angajament semnată şi completată de părintele sau tutorele legal al minorului.

- Brăţările de festival nu pot fi date jos pe parcursul evenimentului, în momentul în care acest lucru se întâmplă, accesul la festival este restricţionat.

- Must-haves: act de identitate, declaraţie de angajament (pentru minorii peste 12 ani), bilet valabil.

- Toţi participanţii sunt supuşi unei percheziţii la intrare, fără excepţii permise. Refuzul controlului corporal atrage interzicerea accesului la festival pentru participant.

- Nu în ultimul rând, te invităm să consulţi lista obiectelor care nu pot fi aduse în cadrul festivalului. Credem cu tărie că Summer Well este un eveniment care încurajează distracţia în mod responsabil, astfel consumul substanţelor psihotrope / stupefiante (droguri) este complet interzisă.

Pentru a consulta regulamentul în detaliu, inclusiv listele cu obiecte care pot / nu pot fi aduse în cadrul festivalului, vizitează link-ul următor: https://summerwell.ro/p/regulament

Summer Well este un festival Orange,  care an de an este susţinut de o serie de partneri, ce fac universul festivalului să prindă contur de fiecare dată. Aceştia sunt ING, Beck’s, glo, Pepsi, Red Bull, Bacardi, Jagermeister, Martini, Juicy Water, Bombay Saphire, Samsung, YOXO, Mega Image, Tazz, Fashion Days, Converse, MedLife, Ford, alpro, Karcher, AVON, Tuc, Pringles, Vitamin Aqua, La Roche Posay, Electrica Furnizare şi Transalpina,Mobila Dalin.

Abonamentele pot fi achiziţionate de pe summerwell.ro, la preţul de 575 lei + taxe. Clienţii Orange au parte de preţ preferenţial: 475 lei + taxe. Mai multe detalii pe orange.ro/summerwell

Despre Summer Well:

Mai mult decât un festival de muzică, Summer Well este o întreagă experienţă ce va avea loc în perioada 11-13 august 2023, într-o locaţie unică, ce ne este casă încă de la început, Domeniul Ştirbey din Buftea. În 2023, Summer Well va sărbători 12 ani de la înfiinţare. Pe lângă cele 4 scene, festivalul va avea instalaţii de artă, zone de mâncare şi bătură, de relaxare şi alte activităţi.

www.summerwell.ro

www.tiktok.com/@summerwellfestival

https://www.instagram.com/summerwellfest/

https://www.facebook.com/SummerWellFestival/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.