Therme Bucureşti anunţă cele mai bune oferte din an, de Black Friday. Intitulată “Relaxing Friday”, campania se desfăşoară vineri, 10 noiembrie 2023, începând cu ora 00:00 până la ora 23:59. Doar pe parcursul celor 24 de ore, clienţii Therme beneficiază de oferta limitată de -30% la toate voucherele pentru vacanţele de 1 zi in cea mai exotica destinatie din Romania. Voucherele “One Day Holiday” din oferta speciala sunt disponibile pentru toate cele trei zone Therme Bucureşti: Galaxy, The Palm şi Elysium si au valabilitate 3 luni, începând de luni, 13 noiembrie 2023. Astfel, oricine doreşte sa se bucure de o vacanţă sau sa ofere un cadou cu adevarat special este invitat să acceseze www.therme.ro vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 00:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O ofertă de 10 ce poate fi achiziţionată doar luni, 10 noiembrie, online pe www.therme.ro, în aplicaţia myTherme sau fizic, de la casele de marcat Therme.

Concret, doar pe data de 10 noiembrie 2023, toti iubitorii de relaxare sub palmieri, rasfat in saune sau distractie pe tobogane au acces la cea mai buna oferta din an:  - 30% la toate voucherele de acces One Day Holiday achiziţionate online, pe www.therme.ro, în aplicaţia mobilă myTherme, sau de la casele de acces Therme Bucureşti. 

Doar 24 de ore pentru a prinde cea mai bună ofertă Therme a anului cu vouchere valabile 3 luni.

Voucherele din cadrul ofertei Relaxing Friday au valabilitate 3 luni şi se împart în 4 categorii: Voucher One Day Holiday Galaxy 1 Adult; Voucher One Day Holiday Galaxy 1 Copil; Voucher One Day Holiday The Palm 1 Adult; Voucher One Day Holiday Elysium 1 Adult. 

Toate voucherele One Day Holiday achiziţionate online pe therme.ro, din aplicaţia myTherme sau de la casele de acces Therme Bucureşti, oferă accesul in complex si la cele peste 40 de activitati si terapii in orice zi din perioada perioada 13.11.2023 – 13.02.2023. ( inclusiv sambata si duminica). Mai multe detalii pe www.therme.ro

Cadoul potrivit, la timpul potrivit. Creează amintiri şi trăieşte experienţe multisenzoriale de neuitat 

Fie că îşi doresc o zi întreagă pentru sine sau caută să ofere o vacanţă de neuitat celor dragi, oferta de vouchere One Day Holiday este cea mai bună investiţie pe 3 luni pe care oricine o poate face. Într-o lume în care ritmul alert, traficul infernal, facturile, stresul şi grijile de zi cu zi ne acaparează vieţile, o zi de relaxare petrecută la renumitul centru de relaxare este momentul de repaos pe care cu toţii îl vânăm. Iar când vine vorba de cei dragi, o zi de vacanţă la Therme creează amintiri de neuitat, cu experienţe multisenzoriale unice, zeci de atracţii şi activităţi incluse pentru sănătatea şi starea de bine a întregii familii. Totul, la cele mai înalte standarde de calitate. Cu Relaxing Friday oricine poate avea acces la o zi perfectă de relaxare în jacuzzi, în piscina exterioară cu apă termală caldă la 33 de grade, sesiuni de răsfăţ sublim cu peeling-uri cu măşti de argilă, ritualuri în saună cu uleiuri esentiale şi condimente exotice, masaje profund relaxante, activităţii wellness pentru întărirea sistemului imunitar în sezonul rece sau o zi încărcată de adrenalină pe cel mai mare sistem de tobogane acvatice indoor de 1,6 km lungime.

Despre Therme Bucureşti 

Therme Bucureşti este cel mai mare complex de wellbeing la nivel european, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală indoor de peste 34.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduieşte cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante vii, şi dispune de cea mai mare plantaţie de palmieri din Europa, cu peste 1.500 de exemplare. Proiectul excelează prin magnitudine şi unicitate, oferind clienţilor săi servicii şi ambianţă de lux la preţuri accesibile, cu cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sănătate şi relaxare din lume. Popularitatea internaţională a Therme Bucureşti a adus în anul 2023 peste 30% turişti străini sosiţi special în ţara noastră pentru a vizita centrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.