Epicvisits.com, platforma de rezervări pentru călătorii cu factor epic, a încheiat un parteneriat cu Edenred România, liderul pieţei de beneficii extrasalariale. Începând din această lună, angajaţii care beneficiază de vouchere de vacanţă Edenred, vor avea posibilitatea de a rezerva şi plăti online, cu doar câteva click-uri, cele mai bune cazări din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne alăturăm cu bucurie unui concept care duce turismul românesc la un nou nivel. Epic Visits promovează povestea asociată vacanţei. Fie că ne referim la un city break experienţial, la o vacanţă cu copiii, un traseu culinar sau o aventură cu prietenii, ceea ce ne rămâne în amintire este emoţia asociată acestei călătorii. Dacă la birou angajaţii îşi doresc ca munca pe care o fac să aibă sens, în timpul liber vor să trăiască experienţe la fel de valoroase. La ei ne-am gândit atunci când am încheiat acest parteneriat”, spune Codruţ Nicolau, Director General Edenred România şi Benefit Systems. 

Parteneriatul încheiat cu Edenred România este un pas important pentru îndeplinirea misiunii de a democratiza accesul la turismul epic. Voucherele de vacanţă se află printre cele mai iubite beneficii extrasalariale şi ne bucurăm că am reuşit să dezvoltăm o infrastructură digitală inovatoare care încurajează explorarea. a declarat Raluca Jianu, co-fondator Epicvisits.com.

Conform unor studii, priorităţile în alegerea unui loc de muncă sunt un salariu bun şi beneficiile extrasalariale, iar printre cele mai apreciate beneficii sunt cele legate de vacanţe.

Epicvisits.com selectează cele mai bune unităţi de cazare din România, având criterii precum designul, amplasarea, povestea, experienţele oferite sau calitatea review-urilor.

Mulţumită unui sistem de rezervare şi plată facil, integrat cu platforme globale, iubitorii de călătorii pot să-şi rezerve rapid vacanţa dorită din România. Opţiunea de split payment oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi mai multe carduri pentru aceeaşi tranzacţie, fiind acceptate carduri de debit, de credit sau de vacanţă.

Epicvisits.com a fost listat şi în platforma Benefit by Edenred, astfel că angajaţii ce au acces în plaformă pot găsi vouchere cadou ce pot fi folosite pentru rezervarea de cazări sau experienţe. În curând, utilizatorii Benefit by Edenred vor avea posibilitatea de a-şi rezerva vacanţa direct din platformă, printr-o integrare făcută în premieră pe piaţa din România, între o platformă de beneficii extrasalariale şi un furnizor de servicii de rezervare online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.