Vrei să trimiţi automat mesaje SMS din sistem atunci când ai anumite campanii de markenting sau când vrei să-ţi informezi clienţii cu privire la comenzile şi programările lor? Alege SMSAlert pentru automatizarea mesageriei SMS la preţuri ultra-competitive!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poţi folosi acum această soluţie optimă de la SMSAlert, mai ales că are şi oferte cu preţuri de la 2.99 euro pe lună.

Cu ajutorul acestui serviciu, lansat în anul 2018, poţi trimite mesaje SMS prin care să-ţi informezi clienţii rapid cu privire la comenzi, confirmări, campanii şi programări, prin mesaje text SMS. Prin integrarea acestui serviciu, poţi avea un avantaj în faţa rivalilor, pentru că îţi permite fidelizarea clienţilor şi construirea notorietăţii mărcii tale.

Acum este nevoie de astfel de strategii, de agilitate în afaceri, pentru a supravieţui provocărilor în vremuri de pandemie. Automatizarea mesageriei SMS aduce anumite avantaje, poate eficientiza anumite aspecte, va creşte satisfacţia clienţilor, astfel ei vor fi fericiţi pentru că vor primi respect şi atenţie la timp.

SMSAlert este un SMS Gateway ce îţi permite să trimiţi SMS-uri nelimitate prin abonamentul APP de doar 2.99 EUR pe lună la care trimiterea de SMS-uri se va face prin smartphone economisind 90% faţă de un gateway SMS normal. Serviciul funcţionează diferit faţă de un gateway tradiţional, în sensul că îţi permite să fii administratorul costurilor tale lunare pentru SMS-urile trimise şi să le optimizezi şi ai posibilitatea să alegi reţeaua GMS dorită.

Sistemul poate răspunde automat la toate mesajele primite într-un context anume şi aduce date din alte platforme, ce permit instalarea unui robot, în mod simplu şi rapid.

Dacă alegi abonamentul Virtual 4.99 EUR pe lună, poţi trimite mesaje SMS de pe un număr alocat de către sistem şi ai 150 SMS-uri lunare incluse pe langa toate functionalitatile platformei, în plus poţi testa gratuit primele 30 de zile. Cu acest tip de abonament nu ai nevoie de aplicaţie mobilă sau modem.

Dacă optezi pentru abonamentul Starter 9.99 EUR pe lună, vei folosi un modem GSM pe care îl primeşti de la SMSAlert în custodie, in baza unui contract pe 6 luni, poţi trimite SMS-uri nelimitate, ai  incluse toate facilităţile platformei API, module pentru woocommerce, smart home, răspunsuri automate, etc.

Cum îţi poţi optimiza costurile prin SMSAlert?

Serviciul oferă o serie de beneficii precum:

  • Ai mai multe modemuri prin portalul de client
  • Ai mai multe aplicaţii instalate pe diferite smartphone-uri în paralel
  • Ai posibilitatea de a redirecţiona mesajele prin dispozitiv, prin anumite setări de fineţe; poţi face asta în funcţie de prefix, număr de telefon
  • Poţi avea 2 sau mai multe dispozitive, unul în reţeaua DIGI şi unul în reţeaua ORANGE.

Alte avantaje:

  • Poţi configura trimiterea automată de SMS-uri către clienţi
  • Mesajele pot fi personalizate în text
  • Sistemul va răspunde automat la mesaje, prin implementarea unui robot.

Dacă vrei un volum mare de mesaje SMS, utilizează unul din modemurile dedicate, pus la dispoziţie de acest serviciu. Modemurile SMS fac parte din categoria  IoT 4G şi sunt eficiente în consumul de energie şi optimizate pentru zonele aglomerate de semnal.

Acest modul este folosit în aplicaţii M2M, prezum: urmărirea activelor, contorizare, aplicaţii de telematică, monitorizare de la distanţă, terminale POS Mobile, trimitere de mesaje SMS.

Aplicaţia de pe mobil se poate descărca gratuit de pe Google Play. După ce ai instalat-o, te poţi conecta la contul tău prin accesarea setărilor pe care le are aceasta. După configurare, nu mai rămâne decât să începi să trimiţi SMS-uri. Este esenţial să verifici cu atenţie toate informaţiile pentru a integra SMSAlert corect în platforma ta.

Cele mai apreciate în prezent sunt abonamentele APP şi Starter, pentru că nu au limită de mesaje.

Pentru mai multe informaţii, cu privire la acest serviciu şi oferte, poţi accesa şi blog-ul celor de la SMSAlert. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.