Platforma de călătorii Epic Visits vine în sprijinul companiilor interesate să crească bunăstarea şi retenţia angajaţilor cu un serviciu de beneficii turistice premium. Abonamentele oferă angajaţilor acces la un portal personalizat de către companie, având un portofel digital cu sume preîncărcate, oferte speciale şi reduceri între 10-40%. Utilizatorii au posibilitatea de personalizare a unor experienţe în funcţie de preferinţe şi context (cină romantică, workation, experienţă de grup). Pot fi accesate sute de listări verificate şi grupate pe diferite categorii şi teme precum case în copac sau de hobbit, retreat-uri spa sau de yoga, tururi de crame sau experienţe gastronomice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unor studii, priorităţile în alegerea unui loc de muncă sunt un salariu bun şi beneficiile extrasalariale, iar printre cele mai apreciate beneficii sunt cele legate de vacanţe.

“Companiile care îşi doresc cei mai buni angajaţi trebuie să le ofere cele mai bune beneficii. Călătoriile sunt cel mai aspiraţional lucru din lume şi fac parte din programele de wellbeing pentru angajaţi. Ştim că lipsa de timp sau de inspiraţie reprezintă o barieră atunci când vine vorba de planificarea unei experienţe deosebite de călătorie. Ne-am propus aşadar să construim o infrastructură eficientă care oferă inspiraţie pentru momente memorabile, încurajând explorarea şi contribuind astfel la bunăstarea psihică şi emoţională a oamenilor.”, a declarat Mihai Bârsan, co-fondator epicvisits.com.

Legătura dintre sănătatea mintală a angajaţilor şi implicarea/motivaţia la lucru este strânsă: cei care suferă de stres nu sunt o sursă stabilă de inovare şi performanţă. De altfel, conform unui studiu realizat de Gallup în 2021, 7 din 10 angajaţi se confruntă cu un nivel crescut de stres şi anxietate. Totodată, doar 30% dintre români sunt implicaţi la locul de muncă.

Alte cercetări relevă faptul că vacanţele au un efect pozitiv asupra bunăstării psihice şi emoţionale, fiind corelate cu reducerea stresului şi a depresiei, creşterea creativităţii şi a productivităţii.

Abonamentele de travel pornesc de la 2 euro/lună/utilizator. Epic Visits oferă companiilor şi posibilitatea de a crea rapid experienţe de echipă/teambuilding-uri, având o selecţie a celor mai buni creatori de astfel de activităţi.

“Experienţele de echipă sunt mai mult decât oportunităţi de reconectare. Prin „joacă” ne cunoaştem mai bine, pentru că atunci ies la iveală caracterele şi valorile fiecăruia dintre noi. Fie că ne orientăm către activităţi creative sau competitive, relaxate sau mai active, pentru spaţii interioare sau afară – avem soluţii potrivite pentru orice dimensiune de echipă. Conceptele noastre includ: treasure hunts, concursuri amuzante, simulări de afaceri, activităţi creative şi multe altele, cu o durată adaptată la fiecare grup, de la 2 ore la o zi întreagă.”, a declarat Victor Georgescu, fondator LifeHax, partener Epic Visits.

Mai multe detalii despre serviciile corporate pot fi găsite aici: Corporate offers (epicvisits.com)

Epic Visits este un start-up fondat de antreprenorii Raluca Jianu, Mihai Bârsan, Emanuel Pasat şi Bogdan Jianu. Platforma selectează top 10% cazări şi combo-uri (cazare şi experienţă) cu factor epic şi a avut deja o serie de colaborări cu diverse companii din industria bancară, IT & electronice şi de băuturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.