Swiss Clinics, cea mai mare reţea de clinici de chirurgie estetică din România, participă la cel mai important congres ştiinţific de estetică din lume, IMCAS 2024 World Congress. Cea de-a 25-a ediţie a congresului are loc la Palais des Congrès, Paris, în intervalul 1-3 februarie, şi aduce împreună profesionişti, cercetători şi lideri din industrie de pe tot globul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Congresul găzduieşte peste 15.000 de participanţi şi 300 de expozanţi, din peste 130 de ţări.

Swiss Clinics va participa la IMCAS 2024 cu o echipă de 15 medici şi personal auxiliar, fiind cea mai mare delegaţie din România.

IMCAS este un centru de excelenţă pentru ştiinţă, colaborare şi schimb de cunoştinţe în domeniile dermatologiei, chirurgiei plastice şi ştiinţei îmbătrânirii. Programul IMCAS 2024 reflectă progresele de ultimă oră în cercetare, practică medicală şi tehnologie.

Această ediţie acoperă o gamă largă de subiecte şi tehnici inovatoare, de la dermatologie clinică, proceduri minim invazive, etică, medicină regenerativă, până la chirurgie plastică, toate specializate pentru a rafina abilităţile participanţilor şi a acoperi noutăţile şi tendinţele fiecărei ramuri.

Experţi de talie mondială vor susţine sesiuni live ce explorează tehnici de injectare şi de chirurgie, precum şi disecţia pe cadavru, pentru a oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra metodelor sigure şi eficiente în practica medicală. Specialiştii chirurgi esteticieni vor putea participa, de asemenea, la sesiuni de formare în cele mai recente tehnici de chirurgie plastică.

Dincolo de conţinutul ştiinţific excepţional, congresul mondial deschide oportunităţi de networking pentru a facilita conexiuni profesionale între participanţi

Know-how-ul echipei medicale Swiss Clinics care participă la IMCAS 2024 va fi transmis mai departe generaţiilor viitoare de medici din România, în cadrul programelor de instruire ale Academiei Swiss. Academia Swiss derulează până la 4 cursuri pe lună, în care instruieşte tineri medici în tehnicile procedurilor estetice minim invazive, în ce priveşte siguranţa injectărilor şi managementul erorilor medicale, cât şi în alte ramuri ale esteticii moderne, cum ar fi utilizarea tehnologiei VASER Pro. Cursurile au loc în cadrul SWISS Hospital, din Bucureşti, şi sunt susţinute de medici renumiţi în domeniu.

Despre Swiss Clinics

Swiss Clinics este cea mai extinsă reţea de medicină estetică din România. Swiss Clinics operaţionalizează, în mod direct, 3 clinici, în Bucureşti, Severin şi Galaţi, şi 1 spital, în Bucureşti, şi colaborează cu clinici autorizate DSP pentru chirurgie plastică/dermatologie din 38 de oraşe la nivel naţional.

Clinica din Bucureşti deţine bloc operator propriu şi operează cu tehnologii şi echipamente de ultimă generaţie.

Reţeaua medicală SWISS CLINICS a aniversat, în 2023, 8 ani de prezenţă, timp în care a tratat peste 80.000 de pacienţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.