O abordare inovatoare se conturează pe scena media românească la început de an, odată cu lansarea manifestului Digi FM – NEWSIC Radio, cea mai tare combinaţie de muzică, ştiri şi entertainment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 În centrul campaniei de imagine se află noua echipă a matinalului Digi FM, o formulă inedită cu doi protagonişti remarcabili care au acceptat provocarea de a seta ritmul zilei pentru ascultătorii staţiei. Ea este una dintre cele mai carismatice prezentatoare TV, un jurnalist cu o vastă experienţă, dobândită într-una dintre cele mai importante redacţii de ştiri din România şi cu o pasiune deosebită pentru lumea magică a cinematografiei, iar el este o personalitate emblematică şi o voce inconfundabilă, cu o carieră impresionantă atât în radio, cât şi în televiziune.

Din 8 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 07:00, ascultătorii Digi FM sunt invitaţi să îşi înceapă ziua într-un mod antrenant cu un tandem radio suprinzător, Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu.

 “Pentru că altfel nu se putea mai bine. E foarte plăcut să te trezeşti alături de cei dragi şi să pui ţara la cale împreună cu ei. Ne auzim la cafea.” anunţă Vlad Craioveanu care îşi prezintă în stilul său autentic, noua parteneră de emisiune. “Nu vin singur, ci vin sigur... cu cineva care e vitamină auditivă şi cofeină în stare pură. Hai să newzic mai mult. Este vorba despre Oana Zamfir!”, adaugă acesta.

“După 12 ani de televiziune, mă întorc cu bucurie la radio. Sunt parte dintr-un nou proiect de matinal la Digi FM, împreună cu unul dintre cei mai cunoscuţi şi experimentaţi oameni de radio din România, Vlad Craioveanu. În fiecare dimineaţă, începând cu ora 7, vă aducem ştiri, muzică, invitaţi speciali, analize şi poante cât să începem ziua bine dispuşi şi informaţi.” dezvăluie Oana.

Cei doi prezentatori se aşează de partea bună a dimineţii pentru a oferi o experienţă radio diferită, care promite un plus de energie, inspiraţie şi bună dispoziţie. Alături de ei se vor afla Radu Paraschivescu, Florin Negruţiu şi Unguru’ Bulan, prezenţe constante ale emisiunii matinale marca Digi FM.

Noul format propune un conţinut atractiv şi dinamic în care ştirile importante ale începutului de zi se îmbină într-un echilibru perfect cu poveştile uimitoare ale oamenilor obişnuiţi şi dezbaterile captivante sau dialogurile savuroase ON AIR, învăluite în muzică bine croită şi premii care fac dimineţile cu adevărat câştigătoare.

Schimbarea anunţată la radioul privat cu cea mai mare acoperire teritorială din România reprezintă şi o primă declaraţie în cadrul campaniei de imagine care deschide anul 2024 pentru Digi FM: NEWSIC Radio, cea mai tare combinaţie de muzică, ştiri şi entertainment, pentru că atunci când cunoaşterea şi pasiunea îşi dau întâlnire, se nasc acorduri care ating sufletul.

Pentru a ilustra cât mai convingător ideea de divertisment din conceptul creativ NEWSIC Radio, Oana Zamfir, Vlad Craioveanu, împreună cu Lucian Mîndruţă, au participat la o şedinţă foto neobişnuită pentru a intra, cu multă expresivitate şi umor, în rolul unora dintre cele mai cunoscute vedete din industria muzicală: SIA, Dave Gahan (solistul trupei Depeche Mode) şi Elvis Presley.  

Iar cel mai încântat de această ipostază s-a declarat chiar Lucian, la fel de spumos în campaniile de imagine, precum este în emisiunile radio pe care le realizează. “Cu toţii avem un vis. Eu vreau să dau un concert în Vegas. Voi, cei care mă ascultaţi, visaţi la fel. Adică să mă duc să dau un recital în Vegas şi să vă las în pace. Ei bine, nu se îndeplineşte pentru nimeni! Eu stau aici şi vă prezint acum un concept nou, o campanie de imagine inedită semnată Digi FM, Newsic Radio, iar voi sunaţi după Elvis şi daţi de mine. De luni după amiază, de la 17 la 19, Elvis is back! Bine, ştergeţi Elvis, scrieţi Mîndruţă şi sunteţi aproape. De Digi FM!

Campania a fost coordonată de departamentul de marketing Digi FM şi realizată în colaborare cu agenţia de publicitate, Screen Native.

Ca să ştii.

Despre Digi FM

Digi FM este combinaţia ideală de ştiri, dezbateri de substanţă, interviuri cu „oameni de colecţie” şi cea mai bună muzică. Alături de PROFM, cea mai longevivă staţie radio din România, Dance FM şi Digi24 FM, cele patru posturi fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deţine şi televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life şi Digi Animal World şi televiziunile muzicale UTV, Music Channel şi Hit Music.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.