Uşi larg deschise. O terasă care te invită la cafea. Geamuri ce pun în lumină creaţiile de artă de pe umeraşe. Calitatea Made in Italy şi stilul atemporal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aşa îi aşteaptă Florentino Delure pe vizitatorii concept store-ului lansat în premieră la Bucureşti pe 23 martie în cadrul unui eveniment deosebit. Despre Grand Launch-ul de la vila aflată pe strada Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 14 din Dorobanţi şi inclusă în „Lista Monumentelor Istorice”, se ştie doar c-a fost muzică şi multă lume bună, iar pozele şi clipurile de pe reţele ne lasă doar să ghicim ce-a fost mai departe.

 

Despre Florentino Delure, însă, se ştie încă până la venirea casei de modă în România. E un concept italian ce promovează stilul ca mod de afirmare şi redescoperire. 

Aşadar, brand-ul îi invită pe toţi cei pasionaţi de arta sartorială să se delecteze cu calitatea Made in Italy după tradiţia Florentino Delure: costume elegante, dar moderne pentru bărbaţi şi dame şi Loungewear din ţesături preţioase de cashmere şi mătase. Ba mai mult, showroom-ul te invită şi în zona Made-to-Measure, ce va putea fi accesată cu programare prealabilă. Atenţia şi sfaturile personalizate oferite fiecărui client în parte permit brand-ului să-ţi creeze cele mai rafinate costume, cămăşi, pantaloni, paltoane şi pantofi GoodYear în baza măsurătorilor proprii.

 

 

În final, avem posibilitatea şi să ne delectăm dintr-un video deosebit de la eveniment, pe care-l poţi vedea mai jos.

Vă invităm să deveniţi parte din universul Florentino Delure şi să rămâneţi la curent cu toate noutăţile ce ni le pregăteşte acest brand inovativ. Reţelele de socializare le găsiţi mai jos.

Facebook: Florentino Delure

Instagram: Florentino Delure

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.