Startup-ul românesc de tehnologie Jobful, ce oferă o soluţie de recrutare online bazată pe gamification, a lansat o campanie de finanţare pe platforma de crowdfunding Rōnin. Compania ţinteşte obţinerea unei finanţări de tip bridge în valoare de maxim 120.000 de euro care să susţină eforturile actuale de creştere. Până în prezent, Jobful a atras în total investiţii de peste 700.000 euro, evaluarea curentă a afacerii fiind de 6 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jobful este o soluţie SaaS de recrutare online bazată pe gamification care ajută companiile să atragă, să angajeze şi să perfecţioneze cei mai potriviţi profesionişti pentru nevoile lor.

Misiunea Jobful este să ofere o modalitate interactivă, echitabilă şi eficientă de a conecta talentul cu oportunităţile de recrutare potrivite.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Credem că orice persoană merită un loc de muncă în care să fie fericită şi productivă, iar fiecare afacere merită angajaţi performanţi şi implicaţi. Suntem aici pentru a facilita această conexiune prin tehnologie orientată spre viitor şi cu un design centrat pe om.”, explică fondatorul şi CEO-ul Jobful, Mihai Cepoi.

Evaluată la peste 140 miliarde de dolari la sfârşitul anului trecut, piaţa globală de achiziţie de talente, tehnologie de angajare şi servicii conexe va creşte conform estimărilor la peste 196 miliarde de dolari până în 2028.

Perspectiva actuală a pieţei muncii deschide un teren imens de oportunităţi de inovare pentru tehnologia oferită de Jobful. Tendinţele pieţei, schimbările generaţionale în materie de preferinţe şi aşteptări când vine vorba de locuri de muncă şi impactul tehnologiei în viaţa oamenilor de zi cu zi sunt direct adresate de soluţia menită să transforme procesul de recrutare şi să îmbunătăţească achiziţia de talente.

Cu Jobful, companiile îşi pot dezvolta propria banca de talente, pot minimiza timpul alocat screening-ului şi genera liste cu cei mai potriviţi candidaţi în doar câteva secunde folosind inteligenţă artificială şi pot oferi cursuri de specializare care să dezvolte setul de abilităţi al pool-ului de talente în funcţie de nevoile actuale şi viitoare.

Jobful a atins 150.000 de euro în venituri anuale recurente şi acum înregistrează în medie 60.000 Euro din afaceri noi în fiecare trimestru. Această sumă adaugă trimestrial între 2 şi 4 companii noi în portofoliul nostru, mai ales din spaţiul corporativ şi universitar. Pipeline-ul nostru actual este de peste 600.000 de euro şi soluţia are un grad ridicat de stickiness, înregistrând zero pierderi în ultimul an.”, adaugă Mihai Cepoi.

Până în prezent, Jobful a reuşit să stabilească parteneriate strategice cu companii de tehnologie precum Microsoft, SAP, Oracle şi AWS, dar şi instituţii financiare ca BCR/ERSTE şi BERD. In plus, înregistrează un portofoliul de clienţi de peste 300 de companii.

Jobful este un proiect care are deja tracţiune în piaţă. Energia si dedicarea lui Mihai, echipa de profesionişti care implementează proiectul precum si sprijinul susţinut de care se bucură Jobful în rândul companiilor cu care interacţioneză sunt elemente care ne fac să credem cu tărie că Jobful va reuşi să îşi implementeze cu succes planul de afaceri şi să genereze valoare pentru clienţi şi investitori”, spune Ovidiu Ghiman, CEO Rōnin, platformă de crowdfunding care facilitează susţinerea startup-urilor cu investiţii pornind de la 100 euro.

Mai multe detalii despre soluţiile oferite de Jobful şi parcursul startup-ului sunt disponibile aici.

Despre Rōnin

Lansată in Decembrie 2021, Rōnin este platforma de investiţii care sprijină antreprenori locali şi europeni să-şi finanţeze ideile de afaceri indiferent de industria din care fac parte sau stadiul de dezvoltare la care se află. Echipa Rōnin selectează companii inovatoare care au potenţial de scalare, conform unei grile independente de evaluare, le sprijină în creşterea nivelului de pregatire pentru investiţie, derularea campaniilor de finanţare şi facilitarea accesului la investitorii de retail precum si nu numai. Cu un prag minim unic de investiţie de numai 100 de euro, oricine are oportunitatea de a investi în start-up-uri, sprijinind antreprenorii şi ideile în care cred să atingă succesul.

Mai multe informaţii, despre platforma de crowdfunding Rōnin precum şi despre proiectele antreprenoriale care atrag investiţii cu ajutorul Rōnin, sunt disponibile pe https://weronin.com/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.