Orice părinte îşi doreşte doar ce e mai bun pentru copilul său. Şi, în mod evident, acest lucru se aplică în orice domeniu: alimentaţie, educaţie sau igienă. Din acest motiv, din ce în ce mai mulţi părinţi aleg o hrană 100% bio pentru bebeluşul lor. Unii dintre ei aleg şi haine organice pentru copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hainele organice sunt o alegere ecologică şi extrem de confortabilă pentru sănătatea copiilor, a bebeluşilor în special. Sunt fabricate din fibre naturale fără pesticide sau produse chimice în timpul transformării lor în ţesături sau în metodele de cultivare.

Hainele organice pentru copii- gata cu alergenii!

Hainele pentru copii confecţionate cu materiale organice reduc riscurile de alergii. Niciun tip de pesticid sau niciun produs chimic nu intervine în cultivarea fibrelor, nici în producţie, nici în conservarea sau colorarea hainelor. Bebeluşii şi copiii mai mici le pot purta direct pe piele fără să se teamă de faptul că vor dezvolta unele alergii. Nu vor apărea nici mâncărimi sau o roşeaţă dezagreabilă. Produsele sintetice pot provoca alergii pe pielea bebeluşului imediat ce acestea sunt purtate. Hainele organice, pe de altă parte, sunt foarte moi şi delicate la atingere. Se poate simţi diferenţa doar atingându-le şi privindu-le.

Hainele organice de calitate superioară, cum sunt cele de la https://www.ladica.ro/, sunt cele mai delicate cu pielea copiilor. Atunci când vine vorba despre confort, ţesăturile organice sunt mult mai durabile şi sunt mai moi pentru pielea sensibilă sau delicată a copiilor.

Hainele organice pentru copii- pentru sănătatea lor, dar şi pentru cea a planetei

Mizând pe haine din materiale organice pentru copilul tău, nu vei alege ce e mai bine pentru sănătatea sa, dar vei face şi cea mai bună alegere pentru planetă.

Culturile organice respectă solul şi resursele de apă. Folosirea hainelor organice reprezintă un act ecologic care ajută la protejarea mediului înconjurător. Îmbrăcămintea organică nu poluează planeta noastră nici atunci când este concepută, purtată sau când este scoasă din uz. În plus, sunt materiale 100% naturale, iar cultivarea lor nu implică niciun produs chimic.

Hainele organice sunt de cea mai bună calitate

Un lucru e evident- hainele organice sunt de cea mai bună calitate în raport cu hainele din materiale sintetice. Această îmbrăcăminte pentru bebeluşi este realizată cu atenţie la detalii şi sunt folosite plante pentru imprimeuri şi culori. Pe de altă parte, hainele sintetice sunt produse în masă, deci nu sunt originale şi pot avea defecte. În plus, materialele folosite nu sunt întotdeauna de bună calitate.

Fibrele organice sunt cultivate fără pesticide, ierbicide sau alte îngrăşăminte chimice şi sunt pur şi simplu mai bune pentru sănătate şi mediu. Agricultura ecologică (alimente şi fibre) protejează sănătatea oamenilor şi a planetei prin reducerea expunerii globale la substanţele chimice toxice provenite din pesticidele sintetice care pot ajunge în sol, aer, apă şi alimente şi care sunt asociate cu consecinţe asupra sănătăţii, de la astm la cancer.

Deoarece agricultura ecologică nu utilizează pesticide toxice, alegerea produselor ecol

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.