Salut iniţiativa ministrului liberal al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, care a anunţat de Paşte - în premieră pentru România - două tipuri de vouchere, în valoare de 4 mii de lei fiecare, care vor putea fi folosite fie pentru renovarea locuinţei, fie pentru schimbarea aparatelor electrocasnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, PNL vine cu un nou ajutor în sprijinul familiilor care au peste cinci copii, a românilor care nu pot munci şi a persoanelor vârstnice fără venituri de la stat.

Familiile care doresc să-şi cumpere un nou aragaz sau frigider, ori să-şi schimbe maşina de spălat, vor putea beneficia de un voucher pentru achiziţia de electrocasnice. La fel şi cei care au tot amânat să-şi renoveze locuinţa. Suma de 4000 de lei va fi oferită prin MIPE şi poate fi o motivaţie în plus pentru ca mii de familii şi persoane care nu au reuşit să strângă aceşti bani, să beneficieze acum de ei şi să-şi facă viaţa puţin mai uşoară şi chiar mai plăcută.

Sunt 220 de mii de români care ar putea primi acest sprijin finanţat de Uniunea Europeană. MIPE a venit în sprijinul românilor de fiecare dată când a fost absolut necesar, acordând şi alte forme de sprijin prin fonduri europene, cum au fost compensarea factorilor la energie sau voucherele pentru alimente. 

În plus, săptămâna trecută am semnat alături de alţi colegi liberali un proiect de lege prin care angajaţii vor putea beneficia de cupoane cu o valoare cuprinsă între 2.400 şi 9.600 de lei, pe care să le folosească pentru plata cursurilor şi stagiilor de perfecţionare. Convingerea mea fermă este aceea că educaţia şi pregătirea profesională vor duce România în direcţia bună, a prosperităţii.

PNL este partidul care investeşte în oameni.

Christine Thellmann,

Deputat PNL

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.