Câteva amendamente legislative adoptate astăzi în plenul Camerei Deputaţilor le vor oferi un plus de sprijin celor care doresc să facă sport de performanţă. Concret, este vorba de Proiectul pentru completarea Legii educaţiei fizice şi sportului nr.69/2000, PL-x nr. 468/2021, adoptat astăzi în plenul Camerei Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform documentului, copiii şi juniorii legitimaţi la cluburile sportive ce participă la competiţii sportive oficiale naţionale şi internaţionale vor primi, lunar, tichete de sportiv în valoare de 150 de lei.

Este vorba de bani ce pot fi folosiţi atât pentru procurarea de echipament, cât şi pentru suplimente alimentare, în funcţie de nevoile fiecăruia. Adoptarea acestui proiect de lege arată că ne dorim un viitor pentru sportul românesc şi că înţelegem să-i sprijinim şi pe micii campioni, nu doar pe seniorii care fac mare performanţă.

Deputat PNL Circumscripţia electorală nr. 18 – Galaţi

Atanasiu Onuţ Valeriu

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.