În pragul sărbătorilor de iarnă, "Bucuria vine Nelimitat" la DIGI, iar cea mai recentă campanie surprinde clienţii, persoane fizice, cu o reducere de 50% din valoarea abonamentului, pe o perioadă de 6 luni, la portarea în reţeaua mobilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în intervalul 4 decembrie 2023 - 31 ianuarie 2024, abonaţii care aleg să aducă unul sau mai multe numere de telefon în reţeaua DIGI, beneficiază timp de jumătate de an de preţuri speciale cuprinse între 1 euro/lună şi 2,5 euro/lună, la încheierea unui contract pe o perioadă de 24 de luni. Promoţia se aplică pentru portări atât din prepaid, cât şi din postpaid, iar discountul se acordă pentru lunile 7-9, respectiv 19-21 de contract.

Pe durata celor 6 luni de reducere, clienţii sunt răsplătiţi cu tarife avantajoase pentru pachetul Nelimitat în funcţie de numărul de abonamente contractate: 2,5 euro/lună pentru un singur număr de telefon portat; 2 euro/lună pentru două numere de telefon transferate; 1,75 euro/lună pentru trei abonamente aduse în reţeaua mobilă DIGI; 1,5 euro/lună pentru 4 sau 5 numere de telefon portate. Consumatorii pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă la portare, fie pentru achiziţionarea telefonului preferat în 24 de rate DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care deţin cel puţin un serviciu fix DIGI.

Totodată, utilizatorii care accesează abonamentul Nelimitat primesc noi motive de bucurie cu un pachet extins de avantaje multiple: internet şi minute nelimitate în orice reţea naţională fixă şi mobilă, SMS-uri nelimitate în reţeaua DIGI, 3000 de minute internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada şi UE, pentru a facilita astfel conexiunea cu cei dragi, indiferent de distanţă.

DIGI este operatorul cu cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din ţară (98,8% din populaţia României, conform raportului publicat de ANCOM în decembrie 2022), şi deserveşte în prezent, peste 5,4 milioane de conexiuni mobile (date valabile la 30.06.2023).

Oferta este disponibilă online, pe site-ul şi aplicaţia mobilă DIGI.ro, cât şi în toate magazinele DIGI, prin apel la serviciul Relaţii Clienţi (031.400.4600) sau prin intermediul reprezentanţilor de vânzări.

Informaţii suplimentare despre campanie pot fi consultate aici.      

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

               DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, deţinând o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia.

               Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.