Vrei să îţi transformi baia învechită într-una modernă, de care să te bucuri alături de familia ta? Pentru a face asta, poţi face câteva schimbări pentru a aduce un aer nou în casa ta. De la adăugarea câtorva plante, până la schimbarea culorii pe care o are mobilierul. Dacă şi tu vrei să vezi care sunt aceste schimbări şi de ce să le faci, citeşte în continuare acest articol!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată ce lucruri poţi face şi tu

  1. Alege o cabină de duş cu sticlă transparentă

Pentru o baie modernă, optează pentru o cabină de duş cu sticlă transparentă. Făcând această alegere, vei oferi băii tale un aspect spaţios şi luminos. Este o alegere de design adesea întâlnită, deci cu această alegere te vei încadra în ceea ce se consideră a fi modern. De asemenea, acest tip de cabină de duş este mult mai uşor de întreţinut decât o cadă, deci vei reduce şi timpul pentru curăţenie. Iar dacă vrei să vezi multe modele de cabine de duş, intră acum pe decobrill.ro pentru mai multe detalii. Pe site se regăsesc zeci de variante inedite din care poţi alege şi cu ajutorul cărora îţi poţi transforma întreaga baie!

  1. Vopseşte mobilierul

Dacă mobilierul pe care îl ai în baie este unul într-o stare foarte bună şi nu ai vrea să te debarasezi de el, dar totuşi vrei o schimbare, poţi să îl vopseşti. Este o modalitate bună de a mai salva bani pentru alte îmbunătăţiri pe care vrei să le faci în baie şi totodată mult mai uşoară. Alege o culoarea rezistenţă la umiditate, care să se îmbine perfect cu restul de elemente de design alese şi treci la treabă!

  1. Optează pentru o pată de culoare

Poate că nu îţi doreşti o baie simplă, monotonă, dar nici una încărcată, care să te obosească de fiecare dată când intri în ea. Aşadar, cea mai simplă metodă este a opta pentru o pată de culoare. Fie că este vorba de un mobilier colorat, fie că este vorba de un perete cu o culoare vibrantă sau chiar de un covor cu un pattern cool, încearcă să aduci un strop de culoare. Cu siguranţă acest lucru va face diferenţa!

  1. Rămâi în zona de minimalism

Minimalismul este un stil de design interior care este adesea utilizat atunci când vine vorba de amenajarea unei băi. Mai exact, se pune accent simplitate şi totodată pe funcţionalitate. O baie minimalistă are puţine elemente decorative, dar chiar dacă sunt în număr redus, acestea sunt de efect. O baie minimalistă are multe locuri de depozitare, dar care nu sunt neapărat la vedere. Astfel că, rămânând în zona de minimalist baia ta va avea un aer de ordonat şi modern.

  1. Adaugă plante

Pentru a aduce un strop de natură în baia ta, optează pentru câteva plante. Acestea sunt elemente decorative numai bune pentru un astfel de spaţiu. De ce? Plantele rezistă la umiditate şi totodată îmbunătăţesc calitatea aerului. Câteva recomandări de plante pe care le poţi adăuga sunt: begonia, orhideea, bambusul etc.

În concluzie, dacă vei adopta aceste 5 idei, cu siguranţă vei putea să îţi transformi baia demodată într-un modernă, aşa cum visezi! Nu mai sta pe gânduri, şi pune în aplicare cele menţionate mai sus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.