În weekend-ul care urmează se va desfăşura, la Timişoara, cea de a doua etapă a Campionatului Naţional Women Rally – Bosch Car Service, Trofeul Casa Auto Timişoara, clasa de maşini electrice powered by George. Inovaţie BCR. Evenimentul automobilistic fără precedent în România, dedicat doamnelor şi domnişoarelor, aliniază la start zeci de maşini din toată ţara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii au pregătit, pentru participante, o scenografie adecvată şi safe, în care acestea să îşi poată testa, dar mai ales să îşi îmbunătăţească abilităţile la volan. Cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional Women Rally îşi va păstra formatul deja consacrat, astfel că ziua de vineri, 16 iunie, este ziua rezervată briefing-ului premergător competiţiei, unde organizatorii şi participantele vor discuta toate detaliile ce ţin de regulament, program şi manşele de concurs.

De asemenea, tot vineri, în Piaţa Iancu Huniade, începând cu ora 19:00, spectatorii vor putea participa la Startul Festiv, unde va avea loc prezentarea tuturor concurentelor înscrise în competiţia adrenalinei, dar va avea loc şi un moment surpriză, complet aparte, menit să aducă un surplus de andrenalină!!

Cele două manşe de concurs se vor desfăşura sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 10:00, pe un traseu special amenajat la Shopping City Timişoara. Organizatorii le-au pregătit concurentelor atât viraje de viteză, cât şi ace de păr sau şicane unde îşi vor putea demonstra agilitatea la volan. Vor fi două manşe de concurs în care concurentele iau startul pe rând, fiind cronometrate la sutimi de secundă. Toată acţiunea va putea fi urmărită live pe pagina de facebook Women Rally şi pe canalul de YouTube al Federaṭiei Române de Automobilism Sportiv. Ca şi până acum, concurentele de la etapele Women Rally vor puncta într-una din clasele constituite conform regulamentului, în funcţie de capacitatea motorului şi de gradul de modificare al maşinii.

Alina Alexandra Dumitru, singura campioană olimpică a României la judo va intra în premieră pe traseul de concurs de la Timişoara cu dorinţa de a continua seria de rezultate excepţionale obţinute în prima etapă de la Bucureşti, unde a reuşit să urce pe 4 podiumuri. Participarea la Women Rally a fost pentru ea un val de emoţii speciale, după cum chiar ea declara la finalul evenimentului: „am retrăit şi simţit emoţiile momentelor mele frumoase din cariera mea de sportivă.” Alături de Alina Alexandra Dumitru, dar şi de celelalte concurente, la start vor fi prezente în calitate de ambasadoare Women Rally: Simona Amânar Tabără – multiplă campioană olimpică, mondială şi europeană la gimnastică artistică, actualmente director la Academia Olimpică Română şi profesor universitar şi Mădălina Stanca - dublă vicecampioană naṭională la culturism şi fitness şi locul 1 la Cupa României 2023.

Cele mai rapide concurente vor fi premiate la festivitatea desfăşurată în cadrul Dineului Oficial, care va avea loc sâmbătă seara, începând cu ora 19:00 la Complex Hotelier Zefir.

Toate informaţiile legate de concurente, noutăţile din timpul concursului şi atmosfera Women Rally surprinsă în imagini sunt disponibile pe instagram @womenrally.ro şi pe pagina de facebook a campionatului. Detalii despre regulament, înscriere şi următoarele etape din acest sezon pot fi găsite pe site-ul oficial www.womenrally.ro

Campionatul Naţional Women Rally, ediṭia 2023 este susţinut de către Bosch Car Service.

Etapa a 2 a – Timişoara (16-17 iunie 2023) a Campionatul Naţional Women Rally – Bosch Car Service 2023, Trofeul Casa Auto Timişoara, este susţinută de către Casa Auto Timişoara, clasa de maşini electrice powered by George, primul banking inteligent din România, şi partenerii gold: Castrol Romania, Catena – Farmacia Inimii, Herbalife, Shopping City Timişoara, Kiss FM.

Parteneri silver: Cramele Cricova, Gerovital, Violettes – Boutiques des fleurs, Coca-Cola, Brandocracy, Prestige Flame, Antreprenoare.ro, A24, PMA Invest.

Parteneri: Primăria Municipiului Timişoara, Universitatea Politehnica Timişoara, CSU Politehnica Timişoara.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfăşoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv şi a Ministerului Sportului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.