Zambetul este expresia universala a fericirii, iar atunci cand nu te mai poti bucura de o dantura completa, calitatea vietii scade semnificativ. Lipsa dintilor inseamna dificultati in viata sociala, probleme de vorbire, de masticatie si de digestie. Nimeni nu merita sa se confrunte cu astfel de obstacole care stau in calea unei vieti linistite si fericite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din fericire, exista tratamentul cu implanturi dentare la Dental Premier, care reuseste sa readuca zambetul pe chipurile pacientilor, dar si in sufletele lor. Aceasta procedura stomatologica implica inlocuirea radacinii dintilor naturali cu suruburi din titan sau alte materiale biocompatibile cu organismul uman.

Piesele sunt inserate in osul maxilar si ofera o baza solida pentru montarea ulterioara a coroanelor dentare. Procesul de inserare a implanturilor dentare necesita mai multe etape, dupa cum urmeaza:

Etapa de pregatire, cand are loc consultatia si se efectueaza radiografiile, computerul tomograf si aprecierea starii in care se afla dantura pacientului.

Etapa chirurgicala, moment in care se insereaza implanturi dentare in osul maxilar sau mandibular.

Etapa protetica, cand se face o mica incizie in dreptul implantului si se monteaza un conformator gingival, apoi un bont de transfer cu care se ia amprenta pentru viitoarea lucrare.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui tratament consta in faptul ca piesa inserata se simte si functioneaza la fel ca dintii naturali. Vei putea mesteca si musca alimentele fara griji, ceea ce ii ajuta sa te bucuri din nou de mancarea preferata, fara durere sau disconfort. In plus, implanturile dentare sunt extrem de durabile si pot rezista chiar si o viata intreaga, daca le ingrijesti corespunzator si respecti recomandarile specialistului.

Un alt beneficiu de care te vei bucura este faptul ca implantul previne deteriorarea osului maxilar, proces care are loc atunci cand un dinte este pierdut. Cu timpul, acest lucru poate duce la slabirea structurii faciale si aparitia unui aspect imbatranit, pe care in mod sigur nimeni nu il doreste. Prin inserarea unor implanturi dentare, osul este stimulat si mentinut intr-o stare sanatoasa, pastrand aspectul tanar si intinerit al fetei.

Insa beneficiile operatiei nu se limiteaza doar la aspectul fizic si functionalitatea danturii. Implanturile dentare pot avea un impact semnificativ emotional si psihologic asupra pacientilor. Odata ce reusesti sa iti redobandesti zambetul complet si natural, te bucuri de o crestere a increderii si a stimei de sine. Dupa finalizarea interventiei, nu vei mai avea niciun motiv pentru a-ti ascunde zambetul sau a te simti stanjenit in interactiunile sociale. Vei putea zambi cu incredere, stiind ca dantura ta arata si functioneaza bine.

Tratamentul cu implant nu iti restaureaza doar dantura, ci si intreaga viata! Pentru a te bucura la maximum de beneficiile acestei proceduri, este recomandat sa alegi cu grija clinica stomatologica la care apelezi. Fa un research amanuntit si identifica o clinica de top, cu experienta indelungata in domeniu, care sa-ti ofere tratamentul de care ai nevoie.

Daca vei opta pentru serviciile de calitate oferite de clinica Dental Premier, te vei bucura de rezultate uimitoare! Programeaza-te la o consultatie si pregateste-te sa te bucuri din nou de un zambet perfect! 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.