Planificarea renovării unui living este o sarcină importantă care trebuie abordată cu multă grijă şi atenţie la detalii. Livingul ocupă un loc esenţial în orice locuinţă, fiind acel spaţiu în care te relaxezi împreună cu familia sau inviţi prietenii la o seară de film sau la o cină. De aceea, înainte de a începe renovarea, trebuie să ai în vedere nevoile şi preferinţele personale, astfel încât să creezi un spaţiu funcţional care să se potrivească stilului tău de viaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă şi tu vrei să-ţi reamenajezi livingul, iată cum o poţi face în cel mai simplu mod cu putinţă

Înainte de a începe renovarea living-ului, stabileşte exact ce vrei să realizezi cu acel spaţiu - o zonă de divertisment, de relaxare, de socializare sau o combinaţie a acestora. Apoi urmează partea cea mai dificilă - organizarea eficientă a spaţiului astfel încât acesta să corespundă cât mai bine nevoilor tale. Pentru a-ţi uşura munca, în magazinele Hornbach vei găsi un planificator de spaţiu interior, care te va ajuta să îţi planifici totul până la cel mai mic detaliu. De la pardoseală la alegerea culorii pereţilor sau a tapetului, toate aceste etape vor fi pentru tine floare la ureche apelând la un astfel de un instrument. De asemenea, dacă alegi să îţi schimbi şi parchetul, poţi beneficia şi de serviciul de montaj cu garanţie de doi ani.

Cum te poate ajuta planificatorul de spaţiu interior?

Dacă vrei să te amenajezi întreaga încăpere, planificatorul de spaţiu interior este instrumentul ideal, deoarece te va ajuta să priveşti în ansamblu toate elementele care compun livingul. Astfel, vei ştii ce nuanţă şi textură să alegi pentru pereţi si ce tip de pardoseală se potriveşte cel mai bine. În plus, este extrem de simplu de folosit. Nu trebuie decât să îţi fotografiezi camera, să o încarci în planificatorul de spaţiu şi vei vedea instant modificările pe care le poţi face. Poţi inclusiv să îţi alegi uşa de interior pe care o doreşti şi să vezi cum ar arăta în livingul tău.

Alegerea tipului de pardoseală potrivit într-un living este o decizie importantă de design, pentru că va influenţa în mod direct atmosfera din acest spaţiu. Există o varietate de opţiuni disponibile iar decizia pe care o vei lua depinde de buget, preferinţe şi stilul de viaţă. Poţi opta pentru un parchet din lemn care oferă un aspect elegant livingului sau pentru o pardoseală laminată, uşor de instalat şi de întreţinut. Atunci când alegi pardoseala pentru living este recomandat să apelezi la un specialist de design interior pentru a obţine sfaturi utile sau poţi utiliza planificatorul de spaţiu - un instrument extrem de util pentru cei care îşi doresc rezultate impecabile.

Selectarea culorilor potrivite pentru pereţi este un alt lucru de care trebuie să ţii cont în reamenajarea livingului. Ai posibilitatea să alegi culori neutre pentru un aspect clasic sau nuanţe mai îndrăzneţe pentru a adăuga un plus de energie şi dinamism spaţiului.

În final, toate deciziile pe care le iei în reamenajarea livingului contribuie la obţinerea unei încăperi moderne, cu o atmosferă plăcută şi care reflectă personalitatea şi stilul tău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.