Cei care se hidrateaza in mod regulat, preferand apa altor bauturi precum sucurile (indiferent daca vorbim despre cele asa-zis naturale ori carbogazoase), alcoolul etc., nu ar avea, in mod teoretic, nevoie de reconfirmarea deciziei lor, intrucat vorbim totusi despre singurul lichid esential vietii, cu efecte exclusiv benefice asupra organismului uman. Cu toate acestea, stirile precum cea pe care urmeaza sa ti-o prezentam in continuare i-ar putea convinge si pe altii sa achizitioneze un dozator de apa, dotat cu bidoane de 19litri, si sa adopte un trai mai sanatos, din toate punctele de vedere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, potrivit unui studiu desfasurat la nivel international, pe parcursul a nu mai putin de 25 de ani si care a urmarit un esantion foarte reprezentativ, de peste 15.000 de persoane, cei care nu beau suficienta apa pot avea o varsta biologica si cu 50% mai mare decat cea reala. De asemenea, riscul de a contracta o boala cronica, inclusiv diabet, dementa ori insuficienta cardiaca, este marit cu 64%, in timp ce riscul de moarte prematura este si el cu 21% mai mare. Descoperirea a corelat lipsa hidratarii corespunzatoare cu niveluri de sodiu seric mai ridicate decat ar fi normal.

Studiul de fata s-a bazat pe o cercetare anterioara, desfasurata pe soareci, care a demonstrat ca privarea de apa scurteaza speranta de viata a acestora cu aproximativ 6 luni, adica echivalentul a 15 ani umani. Asadar, concluzia este una singura: un dozator apa se dovedeste extrem de util, el furnizand accesul rapid si usor la apa de baut, in orice cantitate dorita. Practic, tine doar de noi sa ne "amintim" sa ne hidratam si sa introducem acest lichid in rutina noastra zilnica, pentru a ne feri de maladii extraordinar de grave precum cele enumerate anterior.

Un dozator de apa, util mai ales in Romania. Iata de ce!

In tara noastra, spre deosebire de alte state membre ale Uniunii Europene, precum Danemarca, Suedia sau Olanda, apa de la robinet nu poate fi intotdeauna considerata potabila, in special in anumite regiuni, intrucat are un aspect, un miros si un gust insalubre. Tocmai de aceea, este recomandata instalarea si folosirea unui dozator de apa, care ofera posibilitatea consumului unei ape 100% microbiologic pura si netratata (intrucat legea interzice acest procedeu), precum cea de la H2On. Compania a fost distinsa inclusiv la nivel international, cu Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles, in 2019, 2020, 2021 si 2022.

Alegerea unui dozator de apa cu bidoane este cu atat mai avantajoasa cu cat pretul per litru al respectivelor ambalaje de 19litri este cel mai mic de pe piata: un bidon marca proprie H2On costa numai 23 de lei, iar cel de AQUAVIA (apa alcalina, cu un pH de 9.4) este doar 45 de lei. Astfel, pe langa faptul ca te vei putea hidrata oriunde, acasa si la birou, in cel mai scurt timp, vei economisi si sume importante de bani, pe termen mediu si lung. Si nu uita: preventia este cel mai bun "medicament", iar o viata mai lunga este o viata in care ai timp de toate, inclusiv sa-ti repari greselile!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.