Una dintre primele lectii pe care le invata studentii la jurnalism este aceea ca, "daca un caine musca un om, nu este o stire, pe cand, daca un om musca un caine, este o stire". Cu alte cuvinte, pentru ca un eveniment sa fie catalogat drept demn sa devina subiectul unui articol, el nu trebuie sa fie "la ordinea zilei", ci insolit. Tocmai din acest motiv, daca detii ori administrezi o companie de dimensiuni mici sau mijlocii si ai nevoie de fonduri pentru finantarea activitatii curente ori alte cheltuieli, usurinta obtinerii unui credit pentru firme va veni ca un adevarat "breaking news" pentru tine!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In cazul in care te gandesti sa apelezi la o banca pentru a accesa un credit pentru firme, drumul de la planul tau la materializarea lui este unul sinuos si plin de "capcane" precum numarul mare de documente necesare sau "asteriscurile" din contract si costurile aditionale care se tot adauga pe parcurs. In schimb, daca optezi pentru un IFN (institutie financiara nebancara) profesionist si cu o experienta indelungata, vei fi surprins de lejeritatea si, mai ales, rapiditatea procesului, ajungand de la depunerea cererii la primirea banilor in cont in mai putin de 24 de ore!

Spre exemplu, Credit.ro, IFN infiintat in anul 2009 si inregistrat in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei, ofera mai multe tipuri de credit firme: cu garantie imobiliara, linie de credit, pentru dezvoltatori imobiliari, tip PFA, tip punte, pentru agricultura etc. Acestea beneficiaza de numeroase avantaje, cele mai importante fiind urmatoarele: faptul ca dobanda ramane neschimbata pe toata perioada contractuala (nefiind influentata de catre ROBOR sau alti indici financiari) si faptul ca preaprobarea dureaza doar 10 minute, in timp ce virarea sumei solicitate se face intr-o singura zi.

Transparenta este cuvantul de ordine in ceea ce priveste activarea unui credit pentru firme de la furnizorul mentionat anterior, intrucat pe site-ul sau sunt disponibile informatii precum: suma finantata, perioada creditata, valoarea dobanzii, garantiile acceptate, documentele necesare, pasii de parcurs etc.

Astfel, poti obtine intre 50.000 de lei si 6.000.000 de lei, in functie de produsul ales, pe care ii poti rambursa in maximum 60 de luni, cu o dobanda de la 24% pana la 36% pe an. Dosarul pe care va trebui sa il depui contine numai urmatoarele documente: actele de identificare ale societatii (act constitutiv, CUI) si documentele privind garantiile agreate (act de proprietate, cadastru, intabulare etc.).

De asemenea, poti gasi online si un calculator de credit pentru firme, cu ajutorul caruia vei afla cu exactitate valoarea totala de rambursat, in functie de suma pe care o vrei imprumut si perioada (spre exemplu, pentru un credit de 100.000 de lei, valabil pe un an, va trebui sa rambursezi 120.554,50 de lei, ceea ce se "traduce" printr-o rata lunara de 10.046,21 de lei).

Nu in ultimul rand, vei afla si raspunsurile la unele dintre cele mai frecvente intrebari pe care acest creditor le primeste din partea clientilor sai: Ce este creditul cu rate lunare egale?, Care sunt criteriile de eligibilitate?, Ce costuri extra sunt (pe langa dobanda)?, Pot inchide creditul oricand? etc. Mult succes!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.