Bucureşti, 16 august 2016 – O femeie cochetă va evita să poarte aceeaşi rochie de două ori într-o săptămână, însă puţine sunt acelea care optează şi pentru un alt hairstyle. Rowenta for Elite Model Look Multistyler sparge monotonia coafurilor identice şi propune stiluri diferite pentru fiecare zi a săptămânii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bucle texturate, coafuri funky sau păr perfect întins? Creat pentru a completa gama dedicată Elite Model Look, Rowenta Multistyler CF4132 include 14 accesorii, cu ajutorul cărora părul poate fi coafat cu uşurinţă în şapte stiluri diferite, pentru rezultate ca la coafor.

Rowenta Multistyler îţi pune la dispoziţie trei ondulatoare cu diametru diferit, o spirală, o perie circulară pentru stilizarea bretonului şi finisarea coafurii, precum şi o placă 2 în 1  cu ajutorul căreia poţi îndrepta sau crepona părul. La acestea se adaugă patru cleşti ce te vor ajuta în timpul sesiunilor de coafat, două agrafe de păr elegante, din linia Elite, şi o gentuţă practică pentru depozitare şi transport.

Plăcile de coafat sunt interşanjabile, având un sistem inteligent pentru schimbare facilă şi fără risc de arsuri,  în timp ce învelişul ceramic dispus pe toate elementele încălzite protejează firul de păr şi îi conferă strălucire.

Gama de produse dedicate Rowenta for Elite Model Look combină stilurile şi tendinţele din cadrul prezentărilor de modă cu designul practic şi inteligent. Produsele de îngrijire personală Rowenta for Elite Model Look vin cu tehnologii de ultimă oră ce protejează firul de păr şi ajută la conturarea celor mai sofisticate coafuri, într-o diversitate de stiluri. Gama propune produse must have pentru a-ţi menţine stilul, de la plăci de îndreptat părul, perii rotative, ondulatoare, la uscătoare de păr şi epilatoare.

Rowenta susţine concursul Elite Model Look, pentru al treilea an consecutiv, în calitate de Sponsor Oficial în România, oferind tinerelor talente încrederea de a face primii paşi într-o carieră pe catwalk. În acest moment, cei care doresc să participe la concurs se pot înregistra la castingul online, pe www.elitemodellookromania.com.

 

***

 

Despre Rowenta

 

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi mediul înconjurător.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.