Vrei să impresionezi familia sau persoana iubită cu o reţetă nouă, însă nu ai timp să cumperi toate ingredientele? Le poţi comanda online!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AlimenteAcasa.ro îţi pune la dispoziţie o gamă variată de uleiuri, otet balsamic si condimente, cât şi alte ingrediente pentru reţetele tale preferate. Le poţi comanda oricând doreşti, astfel încât să fii pregătit/ă cu toate cele necesare pentru noile preparate. Alături de aceste produse ai disponibile aici şi de alte alimente. Gama de produse include şi alimente vegane, fără gluten sau pentru diverse diete, aşadar oricine poate comanda resursele necesare pentru o reţetă excelentă!

Site-ul AlimenteAcasa.ro cuprinde o gamă largă de produse. Acestea pot fi bio, vegane, fără gluten, specialităţi gourmet şi leguminoase, tomate, diverse sosuri şi o mulţime de creme, uleiuri de diferite tipuri, oţet şi condimente specifice, snacks-uri pentru o dietă sănătoasă şi mic dejun variat, produse gata preparate şi numeroase gustări, paste, orez, făină, peşte şi fructe de mare, produse congelate, îngheţată artizanală, cafea, ceai, ciocolată caldă, ciocolată şi alte tipuri de dulciuri, băuturi, produse de curăţenie şi igienă, dar şi cadouri gourmet sau produse pentru HoReCa. Produsele se pot livra în toată ţara, însă cele congelate şi proaspete sunt disponibile doar în Bucureşti şi Ilfov.

În cadrul magazinului online amintit găseşti o serie de produse utile, pe care să le achiziţionezi drept cadou pentru cei dragi sau chiar pentru propria delectare.  Acestea provin din diferite ţări, au un gust aparte şi o aromă intensă, pentru a te bucura de fiecare moment cu cei dragi. De la simplele ingrediente pentru mâncare sau dulciuri, până la bomboane şi alte produse cadou - toate sunt disponibile la AlimenteAcasa.ro!

Dulcele perfect are un gust mai bun cand îl serveşti acasă!

Într-o seară de film, alături de persoana iubită sau de familie, dulcele perfect este cel servit acasă! Poţi comanda online o mulţime de bomboane, praline, ciocolată, panettone, croissante, brioşe, biscuiţi, prăjituri, turtă dulce, decoruri şi topping-uri diverse, îngheţată artizanală sau ciocolată caldă italiană. Pentru a te bucura complet de gustul acestora, te invităm să finalizezi comanda cu diverse ceaiuri, pentru o seară liniştitoare alături de cei dragi.

Pe lângă produsele deja preparate, poţi comanda diverse condimente sau toppinguri. Acestea îţi vor fi de ajutor, dacă vrei să pregăteşti o surpriză persoanei iubite sau să te delectezi singur de un preparat gustos, dulce şi perfect pentru propria plăcere. Alimentele, condimentele şi celelalte produse au o calitate superioară, un gust intens şi sunt potrivite pentru orice tip de dietă.

Branduri gourmet, exclusive

Magazinul online AlimenteAcasa.ro cuprinde o gamă variată de alimente gata preparate, gustări şi alte tipuri de mâncăruri direct de la producător. Ai disponibile branduri gourmet exclusive, dar şi produse fără gluten sau fără zahăr, vegane şi cu certificate bio. Livrarea se face în 24 de ore în orice localitate din ţară, iar transportul se face atât prin flotă proprie, cât şi prin curier.

Dacă ai mai multe întrebări, poţi discuta prin intermediul numărului de telefon sau la contact@alimenteacasa.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.