Chiar dacă ţi se pare uneori obositor să ţii pasul cu tendinţele modei, unele piese vestimentare rămân în atenţia designerilor. Acestea sunt reinterpretate pentru a satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi şi, mai mult decât atât, pentru a te ajuta să creezi outfituri frumoase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Însă, dacă vrei să faci o mică schimbare în ţinutele de zi cu zi şi să îţi îmbunătăţeşti imaginea, atunci ar putea să-ţi placă recomandările de mai jos. Aşa că, pune-te pe citit.

Ce alegeri vestimentare poţi face pentru ţinutele tale cool

Costumele în culori tari

Costumele deux-piece, cu croială masculină par să câştige teren în rândul tinerelor care doresc o abordare mai îndrăzneaţă a outfiturilor de zi cu zi.  Însă, cu toate că nu este tocmai o noutate acest lucru, având în vedere că designerii au adus mereu în atenţie costumele casual cu influenţe masculine, aceste piese vestimentare oferă încredere şi te pot pune în lumina reflectoarelor atunci când vrei să ieşi din peisajul clasic.

Topurile transparente

O altă propunere vestimentară deosebită este topul transparent cu inserţii din alte materiale prietenoase cu pielea. În culori neutre sau nuanţe tari, precum albastru electrizant sau verde lime, aceste topuri pot fi purtate cu jeansi cu croială largă, ghete din piele şi jachete din acelaşi material.

În plus, dacă la capitolul pantofi mai ai de lucrat, atunci trebuie să descoperi încălţămintea de damă din piele naturală de pe Epielenaturala.ro şi să alegi modelul ideal pentru tine, în funcţie de tendinţe şi de gusturile personale.

Jachetele din piele

Elementele din piele par să fie parte din propunerile designerilor de top în ultimii ani, venind în atenţia consumatorilor cu tot felul de outfituri interesante, reinterpretate pe alocuri.

Jachetele de tip aviator sunt atemporale şi mereu la modă, iar din acest motiv nu ar trebui să-ţi lipsească din garderobă. Cu fuste sau rochii, jeansi sau pantaloni evazaţi, jachetele de acest fel nu pot decât să evidenţieze outfiturile tale de zi cu zi, indiferent de ocazie.

Jeansii cu talie joasă

În anii 2000, piesele din denim au fost purtate din cap până în picioare. Prin urmare, cum moda acelor ani a revenit, poţi şi tu opta pentru acest stil sau cel puţin pentru jeansii cu talie joasă, dacă îţi sunt pe plac.

Atenţia către detalii face diferenţa, astfel că, piesele de acest gen din denim pot fi purtate cu topuri strălucitoare, sacouri oversize, ghete din piele şi genţi shopping.

Fustele maxi

Fustele şi rochiile maxi îşi regăsesc locul, culmea, printre articolele vestimentare cele mai apreciate în momentul actual. Deci, poţi îmbrăca fuste lungi oricând, inclusiv în anotimpul răcoros, cu jachete din puf, cizme până la genunchi şi genţi de umăr cu mânere metalice.

Un asemenea outfit este cu adevărat interesant, îndrăzneţ şi potrivit pentru diverse activităţi de zi cu zi. Este cert că un asemenea look îţi poate oferi un vibe special. Aşa că, nu ezita să pui pe listă astfel de elemente vestimentare.

Gecile groase din puf

Şi gecile pentru sezonul rece au căpătat noi forme şi structuri, conform viziunilor îndrăzneţe ale designerilor. Partea interesantă este că aceste articole vestimentare se pot purta în culori puternice, cum ar fi fuchsia, albastru, verde sau galben, ceea ce face ca întregul outfitul să fie cu totul aparte.

Aşadar, dacă îţi place moda şi vrei ţinute speciale în fiecare zi, poţi să te inspiri din recomandările de mai sus. De asemenea, te va ajuta şi o sesiune de shopping dacă garderoba ta “strigă” pentru o reîmprospătare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.