Problemele cu părul pot apărea oricând şi la orice vârstă. Deteriorarea podoabei capilare se datorează mai multor factori şi nu ţine cont dacă eşti bărbat sau femeie. De obicei, transplantul de păr reprezintă o rezolvare pentru majoritatea domnilor, însă şi doamnele pot face această procedură. Restaurarea capilară poate fi efectuată de către medici specialişti, ce pot reda frumuseţea părului tău. Din acest motiv, transplantul de păr este soluţia optimă pentru domni şi doamne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procedura se poate face în cabinete de specialitate şi nu este foarte greu de făcut, asta dacă ai lângă tine oamenii potriviţi. Apelează la transplant de par in cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant şi în acest fel nu trebuie să te gândeşti la peruci, extensii sau alte modalităţi de a-ţi recâştiga frumuseţea. Din fericire, în cadrul acestei clinici pot să îşi soluţioneze problemele atât domnii, cât şi doamnele.

Serviciile dintre care poţi alege sunt implantul de păr, sprâncene, barbă şi mustaţă

Astfel, dacă vrei să ai o barbă bogată pe care să o modelezi după bunul plac la un barber shop, aici ai soluţia! Foarte multe persoane sunt în căutarea unui medic pentru transplant de par in Bucuresti, care să poată contribui la redobândirea încrederii în sine.

Lipsa părului este greu de depăşit, mai ales dacă a urmat după un tratament sau chiar din cauza stresului. Majoritatea bărbaţilor suferă traume şi inhibiţii din cauza alopeciei şi din acest motiv pot fi deprimaţi sau supăraţi în majoritatea timpului. Deşi uneori pare că este normal, mulţi dintre domni se confruntă pe ascuns cu această problemă şi nu doresc împărtăşirea ei cu alte persoane. Cu alte cuvinte, transplantul de păr este soluţia optimă pentru domni şi doamne.

Clinica Dr. Felix Hair Implant foloseşte tehnica Q-FUE care este lipsită de dureri şi nu lasă cicatrici. Aceasta este o tehnică perfecţionată la noi în ţară şi generează un aspect natural. Nimeni nu va şti despre problema pe care ai avut-o! Alopecia androgenetică este cea mai extinsă problemă a părului dintre toate alopeciile care există, iar acţiunea ei se întâlneşte la bărbaţii de peste 50 de ani. Prin implantul de păr poţi să ai din nou un aspect tineresc şi să îţi recapeţi încrederea în tine - care este atât de importantă.

Transplantul de păr FUE reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pe care le poţi face în vederea obţinerii unui păr natural şi bogat. Recuperarea după această intervenţie este imediată, ceea ce înseamnă că starea de bine va apărea fără întârziere. Încrederea în propriul aspect şi dorinţa de a arăta cât mai bine vor fi prioritare, iar după recuperare te vei simţi cu siguranţă un alt om.

Clinica poate fi contactată telefonic sau online, pe site-ul drfelixhairimplant.ro, la office@drfelix.ro, iar numerele de telefon sunt specificate pe site. Intervenţiile se fac în Bucureşti, unde vei avea parte de un tratament excelent! Transplantul de păr este soluţia optimă pentru domni şi doamne, în vederea obţinerii unui aspect cât mai natural şi frumos.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.