Situaţiile neprevăzute în care pe tine sau pe cei dragi îi doare ceva apar atunci când te aştepţi mai puţin: noaptea sau atunci când eşti plecat, motiv pentru care e de preferat să fii mereu pregătit cu câteva medicamente care să îţi liniştească durerea până la momentul în care ajungi la medic să te trateze. Pe lângă asta, e bine de ştiut faptul că de cele mai multe ori, corpul nostru nu reuşeşte să-şi ia tot ce are nevoie din alimentaţie, motiv pentru care e necesar ca din când în când, să-i oferim câteva doze de suplimente alimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată care sunt cele 5 medicamente şi suplimente suplimentare ce nu trebuie să-ţi lipsească din casă:

1. Antiinflamatoare

Acest tip de medicamente poate fi utilizat pentru diverse afecţiuni: dureri menstruale, de cap, de dinţi sau chiar dureri musculare. Totuşi, e de preferat să nu abuzezi de ele şi atunci când le iei să utilizezi şi un pansament gastric, pentru a nu-ţi afecta stomacul.

2. Vitamine

Din când în când, mai ales atunci când începe sezonul rece, e de preferat să începi o cură de vitamine, pentru a-ţi pregăti corpul pentru temperaturile scăzute ce vor urma, precum şi pentru sezonul gripei şi a răcelii. Poţi face o cură de 10 zile de multivitamine sau poţi vorbi cu medicul tău şi să iei suplimente pentru vitaminele unde nu stai extrem de bine. 

3. Bandaje şi soluţie de dezinfectat

Dacă ai copii mici poţi înţelege cât sunt de necesare cele două. Ele te vor ajuta atunci când se întâmplă un accident, astfel încât să poţi dezinfecta rana şi să o bandajezi astfel încât să se vindece fără probleme. Poţi alege o soluţie de dezinfectare fără alcool pentru a nu-ţi provoca usturime.

4. Suplimente pentru tratarea afecţiunilor de la nivelul picioarelor

Afecţiunile de la nivelul picioarelor pot apărea în orice moment, iar de aceea e de preferat să ai în casă un supliment alimentare ce te poate ajuta în tratarea acestora. Unul dintre cele mai cunoscute tratamente pe bază de acid boric de la Vegis.ro cunoscut pentru efectul său antiseptic şi dezinfectant.

5. Pastile de stomac

Cu toţii ştim că excesele alimentare se mai întâmplă din când în când, mai ales atunci când se adună întreagă familie sau toţi prietenii tăi. De aceea, e de preferat să ai mereu la tine câteva pastile ce îţi pot ajuta digestia şi îţi pot calma stomacul. Mai mult, e de preferat să începi şi un mini regim alimentar, evitând alimentele bogate în grăsimi şi care pot pune presiune pe stomacul tău.

În general ar fi de preferat să utilizezi aceste suplimente alimentare doar pentru perioade scurte de timp şi pentru probleme nu foarte grave. Mai mult, ar fi de preferat să ţii mereu legătura cu medicul tău de familie, astfel încât acesta să îţi ştie mereu istoricul medical şi să îţi prescrie ce e mai bine pentru tine. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.