Cei care doresc sa se bucure de adrenalina si aventura fara a-si parasi locuinta, ar trebui sa se orienteze catre jocurile video. Acestea sunt din ce in ce mai complexe si mai interesante, cucerind milioane de oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Complexitatea celor mai noi jocuri este atat de mare incat media de varsta a celor care se joaca a ajuns sa fie de peste 33 de ani iar numarul gamerilor inraiti depaseste cateva sute de milioane. Ramane o singura problema: care este cel mai bun joc pe care il poti juca pentru a obtine o experienta cat mai placuta?

Nu exista titlul de cel mai bun joc, insa exista cateva care fac valva in ultimii ani. Acestea sunt shootere care fac parte din subgenul Battle Royale si conform celor de la battlelog.co, cele mai bune sunt urmatoarele 3.

PUBG. Are avantajul de a fi primul joc din acest gen. Lansat in 2017, acesta a reusit sa popularizeze Battle Royale si sa castige peste 400 de milioane de jucatori in intreaga lume. Momentan este jocul cu cei mai multi jucatori, ceea ce confirma cumva faptul ca cele mai cautate lucruri din zona gamingului sunt legate de PUBG hacks. Actiunea jocului este cat se poate de simpla: 100 de oameni se lupta intre ei pana ramane unul singur in viata. Este un joc realist, are harti foarte complexe si interesante si este apreciat de jucatori pentru faptul ca aduce tot timpul noi arme in joc si noi lucruri care condimenteaza actiunea.

Fortnite. Este lansat tot in 2017, insa are doar 200 de milioane de jucatori. Totusi, popularitatea sa este in crestere. Conform utilizatorilor ofera ceva mai multe avantaje in joc, este mai colorat si are o multime de detalii care sunt foarte atractive in joc, cum ar fi cladirile foarte detaliate, hartile extrem de mari sau micile detalii foarte bine realizate, cum ar fi muntii si iarba. Faptul ca nu este atat de realist precum PUBG este atractiv, toata actiunea parand a fi mult mai distractiva.

Apex Legends. Este cel mai nou joc de acest fel si conform utilizatorilor, cel care are cele mai mari sanse de a creste. Cifrele o conforma: foarte multi oameni care cauta apex hacks, 50 de milioane de jucatori in doar cateva luni si o poveste foarte interesanta in spate. Spre deosebire de primele doua jocuri, Apex Legends implica doar 60 de jucatori, care trebuie sa lupte intre ei formand echipe de cate 3. Eroii sunt foarte bine conturati, fiecare cu propriile sale caracteristici, jocul este foarte colorat iar actiunea este plina de secrete si de lucruri interesante.

Ceea ce este foarte interesant este faptul ca toate aceste jocuri sunt intr-o continua evolutie si intr-o lupta pentru suprematie. Creatorii lor reusesc sa aduca mereu ceva nou si sa isi uimeasca jucatorii, iar o parte dintre cei care iubesc astfel de jocuri isi impart timpul intre toate cele 3. Cei care doresc sa inceapa sa se joace Battle Royale, au aceste 3 optiuni. Cu siguranta vor fi incantati.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.