Să fii femeie poate fi dificil, mai ales atunci când vine vorba despre organizarea şi crearea fiecărei ţinute pentru zilele de mers la birou sau de ieşit în oraş, şi devine cu atât mai greu dacă nu te pricepi la accesorizat sau la potrivirea culorilor, dar vrei să arăţi elegant şi rafinat. De aceea, dacă ai nevoie de puţină inspiraţie, citeşte în continuare pentru a afla ce trebuie musai inclus în orice ţinută care se respectă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată un top 3 accesorii care nu trebuie să le lipsească femeilor în orice ţinută şi pe care trebuie să le cunoşti şi tu!

Geanta potrivită

Dacă într-o zi trebuie să mergi şi la birou, să iei şi prânzul în oraş cu prietenele şi ai şi o întâlnire de afaceri, dar nu ai timp să ajungi acasă pentru a îţi schimba ţinutele, atunci trebuie să alegi o ţinută care să se potrivească în orice situaţie. În cele mai multe dintre cazuri, o pereche de blugi negri, mulaţi, cu o maletă, un tricou simplu alb sau un top mai elegant şi un sacou merg de minune în aproape orice situaţie. Dacă eşti obişnuită cu mersul pe tocuri, ideal ar fi să alegi o pereche de pantofi cu toc mediu, care să îţi permită să rezişti pe tocuri multe ore.

Mai apoi, nu uita să alegi geanta casual de damă, care să fie potrivită pentru aceste ocazii. Poţi opta pentru una care să fie relativ simplă, dar poţi alege un model într-o culoare pastelată, de dimensiuni medii. O geantă mică nu se va potrivi la birou, mai ales dacă trebuie să iei cu tine aparatură precum laptop, tabletă sau alte accesorii, iar o geantă mare nu va fi foarte practică şi nu denotă rafinament pentru ieşirile în oraş. Din acest motiv, cea mai potrivită alegere este o geantă de dimensiuni medii, cu un design elegant, în culori care să se potrivească cu ţinuta aleasă.

Pantofii

În ierarhia accesoriilor, pantofilor trebuie să le acorzi o mare atenţie, nu doar în ceea ce ţine de aspect, model, culori sau brand, ci şi datorită faptului că vrei ca aceştia să fie cât mai confortabili şi să îi poţi purta ore îndelungate. Ei bine, alegerea pantofilor care să se potrivescă unei ţinute pentru toată ziua poate fi dificilă, dar trebuie să ţii cont de câteva aspecte precum alegerea mărimii potrivite şi a materialului de calitate.

Pantofii realizaţi din materiale de proastă calitate te vor jena, nu vor permite aerului să circule şi astfel vor apărea mirosuri neplăcute după câteva ore de purtare. Deşi poate fi mai costisitor, alege să investeşti într-o pereche de pantofi cu toc, eleganţi, dar care să fie realizaţi din materiale de calitate superioară. Cu siguranţă nu vei regreta investiţia făcută.

Bijuteriile

Poate nu ai fi crezut, dar nu trebuie să ai multe bijuterii ca să arăţi bine. De cele mai multe este de ajuns să ai în colecţia ta un lănţişor rafinat, o pereche de cercei care să se potrivească formei feţei tale şi, eventual, o brăţară. Întotdeauna accesoriile fine, elegante, vor pune în evidenţă trăsăturile unei femei rafinate, cu bun gust şi te vor face să atragi priviri şi complimente.

Bijuteriile pot fi accesoriul preferat al femeilor, mai ales dacă este vorba despre diamante, dar asta nu înseamnă că trebuie să cheltuieşti sume colosale pe accesorii. La fel de bine poţi alege câteva bijuterii simple şi elegante din argint, care au un raport calitate-preţ bun şi care te vor face să arăţi senzaţional purtându-le.

Tu ce accesorii alegi să porţi la birou? Dar atunci când ieşi în oraş?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.