O adiere de vânt, o ploaie uşoară, zile din ce în ce mai răcoroase. Aşadar, la „timpuri noi”, proiecte noi! Fie că amenajezi camera micului meşter sau îţi pregăteşti casa de noul sezon, acum ai toate motivele să vii la Brico Depôt. Toamna aceasta se numără articolele de încălzire, materialele de construcţii şi produsele sezoniere, la cele mai mici preţuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O casă călduroasă - cartea ta de vizită în noul sezon

Surprinde-ţi invitaţii în serile lungi de toamnă cu un decor ce emană căldură şi o atmosferă de basm. Şemineul Alpina poziţionat în centrul living-ului şi soba de bucătărie din teracotă, unde  prepari ca odinioară cele mai alese bucate, creionează design-ul rustic al casei tale, cu influenţe din proiectul „Nostalgii din casa bunicii”.

Condu-i în camerele de dormit, unde radiatoarele din oţel cu 2 panouri şi 2 convectoare îi învăluie în căldura plăcută pe care o emană. Şi nu uita! Pe noptieră aşază strategic noul catalog Brico Depôt, valabil în perioada 2-28 septembrie, sursa de inspiraţie în amenajările şi renovările dedicate noului sezon: polistiren EPS 70 ignifugat pentru faţade, plăci gips carton, tencuială canelată şi decorativă, gresie şi faianţă, ferestre PVC, radiatoare electrice,  uşi metalice de exterior - o parte din articolele ce garantează confort şi o atmosferă caldă în casa ta.

 

Produsele sezoniere – mândria oricărui meşter

Pe rafturile din magazinele Brico Depôt regăseşti acum o gamă de produse care oferă un farmec aparte toamnei: presă struguri, zdrobitor fructe, damigene, ce dau startul sezonului de recoltat. BricoSfat! Achiziţionează şi sistemul de depozitare Links şi realizează propriul spaţiu unde aduni cu sârguinţă producţia de anul acesta.

Şi cum orice meşter ştie că toamna este anotimpul propice toaletării pomilor, completează-ţi colecţia de unelte de grădinărit cu foarfecă pentru crengi, fierăstrău, tocător resturi vegetale, aspirator frunze şi motosapă. Se anunţă un sezon în plină forţă!

Totuşi, care sunt tendinţele noului anotimp? Pasteluri, tonuri subtile, reflexii ce dau un nou aspect locuinţei. Vino să alegi nuanţa preferată pentru locuinţa ta la maşina de mixat din magazinele Brico Depôt din toată ţara şi bucură-te de o toamnă în culori!

Fii BricoMeşter, alege preţuri mici în fiecare zi şi produse de sezon ce îţi vin mănuşă!

Despre Brico Depôt

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine în 10 ţări din Europa. Pentru mai multe informaţii: https://www.kingfisher.com/, https://www.bricodepot.ro şi pe pagina de Facebook Brico Depôt Romania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.