Cum reuşeşti să te bucuri de fiecare moment? Simplu. Prin păstrarea sau redobândirea tinereţii.. ! Lucrează câte puţin, în fiecare zi, pentru tinereţea ta!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu mai este mult şi vine sezonul cald pe care cu toţii îl aşteptam. Acel summer body la care toate râvnim. Cum putem să ajungem la el, dar şi care sunt beneficiile unui corp armonios şi sănătos? Probabil aţi auzit de tratamentele cu vitamina D, vitamina pe care o iei de la expunerea la soare .

Pielea şi articulaţiile au nevoie de siliciu, MSM, colagen , acid hialuronic şi vitamina C. Suplimentele alimentare ce conţin cele 5 componente se vor lua împreună, în fiecare zi. Cu ajutorul acestor tratamente putem să redobândim înfăţişarea dorită cu ajutorul procedurilor noastre de înfrumuseţare SAFE pentru organism! BE COOL, BE SAFE!

Vacanţele sunt momentele noastre de linişte şi relaxare! Munca zilnică este mult mai uşoară atunci când ai grijă atât de interiorul tău, cât şi de EXTERIOR. Recapată-ţi vitalitatea şi cheful de viaţă!

THERAPY BOUTIQUE este locul potrivit pentru tine şi cei dragi! Este un centru de îmfrumuseţare, un strop de linişte în mijlocul Bucureştiului, într-o casă elegantă, construită în perioada interbelică. Aici eşti acasă!

Îţi poţi recupera aspectul natural al tenului, cu ajutorul tratamentelor faciale combinate cu efectul substanţelor  şi undelor TECAR. Drenajul limfatic efectuat cu TECAR este o procedură care foloseşte energia Winback. Cum funcţionează? Rezistenţa naturală a ţesuturilor biologice va transforma energia în căldura. Zona vizată a corpului se va regla termic prin mobilizarea fluxurilor vasculare şi limfatice.

Acest tratament îl recomand eu, fondatoarea Therapy Boutique. Am început să învãţ medicina generală, apoi am urmat studiile de fizioterapie. Mi-am găsit vocaţia şi pasiunea în domeniul recuperării fizice şi a domeniului de beauty şi wellness.

Formele corpului şi textura pielii vor arata minunat dacă vei beneficia de un program personalizat de remodelare sau reducerea stratului adipos.

Pregăteşte-ţi vacanţele, pregatindu-te!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.