Probabil foarte puţine persoane se gândesc în prezent la acele invenţii care au adus şi continuă să aducă nenumărate beneficii omenirii. În zilele noastre nu ne putem imagina viaţa fără tehnologie, Wi-Fi şi gadget-uri diverse. Cum ar fi fost însă situaţia dacă nu ar fi existat roata? Această simplă invenţie a omului este adusă la un cu totul alt nivel acum: Tente România aduce mobilitatea cu o treaptă mai sus prin gama de roţi pivotante pe care le oferă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Tente a cunoscut debutul pe piaţă în anul 1923, moment în care activitatea presupunea comercializarea rolelor pentru uşi glisante. În prezent a devenit lider la nivel global în realizarea şi comercializarea roţilor şi rolelor pentru diverse domenii de activitate.

Gama de produse extinsă oferită de Tente respectă standardele de calitate. Unii ar putea spune că ajunge chiar să le dicteze. Iată doar câteva dintre criteriile pe care le îndeplineşte categoria de roti pivotante de la Tente.

·         Optimizarea deplasării: fie că este vorba de role fixe pentru deplasări rectilinii ori de roţi pivotante ce facilitează considerabil deplasarea multidirecţională, Tente oferă soluţia potrivită. În acest fel, transportul oricărei sarcini se realizează de fiecare dată în condiţii optime.

·         Mobilitate sporită chiar şi în condiţii nefavorabile: suprafeţele de rulare pot avea texturi diferite, pot fi alunecoase ori accidentate; mobilitatea deplină a oricărei sarcini ce necesită transport se păstrează însă cu ajutorul soluţiilor oferite de Tente.

·         Roţi şi role speciale pentru situaţii speciale: sarcinile transportate pot avea greutăţi mari, iar condiţiile de deplasare pot fi destul de potrivnice. Mediile corozive, temperaturile excesive, umiditatea sau praful pot afecta deplasarea, motiv pentru care compania furnizează roţi şi role cu protecţii speciale pentru fiecare situaţie în parte.

·         Silenţiozitatea este o altă caracteristică a roţilor şi rolelor pivotante de la Tente. Fără a provoca zgomote inutile, roţile şi rolele pivotante sunt ideale pentru domeniul medical, spre exemplu.

Cu respectarea tuturor acestor criterii, tipurile de roţi pivotante prezintă şi caracteristici distincte, adaptate în funcţie de destinaţia utilizării. Experţii Tente ne-au oferit câteva informaţii în acest sens.

Material de fabricaţie

Aplicaţiile diverse în care sunt utilizate impun şi o mare varietate a materialelor cu ajutorul carora sunt concepute roţile. Poate fi vorba astfel de cauciuc, silicon, poliamidă, polipropilenă, aluminiu, oţel inoxidabil sau chiar plastic. Fiecare domeniu de activitate poate beneficia astfel de un plus de mobilitate, acolo unde este cazul.

Sisteme de prindere diverse

Roţile şi rolele se pot fixa cu tije sau bolţuri, ori cu diverse alte modalităţi de prindere, în aşa fel încât personalizarea şi adaptarea conformă cu cerinţele fiecărui proiect să reprezinte obiective îndeplinite.

Capacitate a sarcinii extinsă

Îndeosebi în domenii de activitate precum cel industrial, transportul sarcinilor de gabarit mare impune şi soluţii pe măsură. Roţile şi rolele de la Tente, fie pivotante, fie fixe, pot suporta sarcini între 10 kg şi până la peste 12 tonă (per rolă).

Manevrabilitate la superlativ

Indiferent dacă este vorba despre roţi pivotante sau fixe, de fiecare dată este necesară o rulare facilă şi un plus la capitolul manevrabilitate. De asemenea, trebuie să existe şi sisteme de frânare sau blocare, acolo unde situaţiile impun acest lucru. Toate aceste elemente sunt incluse la roţile produse de Tente, pentru ca manevrabilitatea să fie îmbunătăţită indiferent de caz.

Rezistenţă în condiţii potrivnice

Umiditate, praf, diferenţe de temperatura, prezenţa substanţelor cu potenţial coroziv – toate acestea pot să afecteze mobilitatea roţilor de-a lungul timpului. Pentru ca uzura să nu intervină mult prea rapid şi pentru ca durabilitatea în utilizare să fie extinsă, roţile şi rolele beneficiază de protecţii suplimentare. Astfel, pot fi carcasate, ranforsate sau protejate prin alte metode specifice, tocmai pentru a rezista mai bine în condiţii nu tocmai favorabile.

Mobilitate mai bună. Viaţă mai bună. (Better Mobility. Better Life). Acesta este sloganul pe care compania producătoare de roţi şi role îl respectă pe deplin prin gama de produse oferite clienţilor. Indiferent dacă vorbim despre role fixe sau roţi pivotante, despre roţi pentru cărucioare ori pentru mobilier, întotdeauna Tente va oferi soluţiile potrivite, susţinând dezvoltarea şi progresul în multiple domenii de activitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.