Designul de interior propune în materie de iluminat pentru casă obiecte decorative şi extrem de funcţionale. De la clasicele lampadare, la corpuri LED, piesele de acest gen nu doar că iluminează o casă, dar o pot înfrumuseţa instant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Îţi propunem în rândurile următoare câteva dintre tendinţele în materie de corpuri de iluminat pentru care să optezi dacă vrei să faci câteva modificări de decor în căminul tău.

Ce elemente de decor şi iluminat îţi pot schimba casa şi cum pot oferi o notă de eleganţă?

 

  • Lămpile cu suport din lemn în forme geometrice

Un trend destul de apreciat şi recomandat de specialiştii în design de interior propune lămpile de iluminat cu suport din lemn. Lucrurile nu se opresc aici pentru că elementele de acest gen respectă tendinţele actuale, adoptând formele geometrice deosebite.

Un asemenea element nu are doar rolul de a lumina casa ci şi de a oferi un aer elegant pentru căminul tău. Montate în colţurile camerelor, aceste lămpi vor schimba imaginea de ansamblu a încăperii respective.

  • Corpuri de iluminat cu design deosebit

Fabricanţii de produse şi corpuri de iluminat îndrăznesc să ofere consumatorului nu doar elemente funcţionale, ci şi forme decorative spectaculoase.

Obiectele de acest gen sunt confecţionate din materiale de calitate precum fierul forjat combinat cu piatră naturală şi inserţii strălucitoare, însă cu un design rafinat care pot pune în valoare orice încăpere. Poţi opta pentru lampadarele de podea ce pot fi plasate lângă obiectele de mobilier deja existente în cameră.

  • Lămpile de iluminat pentru pereţii exteriori

Cine a spus că pereţii exteriori nu poţi fi scoşi în evidenţă? Cu lămpile de iluminat pentru pereţii exteriori, casa ta poate “suferi” modificări spectaculoase. Aici poţi opta pentru o aplică LED de exterior de pe Fslshop.ro şi alege în funcţie de modele, design şi gusturi personale. În plus, lămpile LED sunt mult mai economice în comparaţie cu cele clasice.

  • Lampadarele de mari dimensiuni

Lampadarele supradimensionale oferă un vizual elegant unei camere de zi datorită spaţiului pentru care sunt destinate. În plus, aceste corpuri de iluminat au şi rol decorativ, nu doar funcţional, mai ales dacă se regăsesc lângă ferestre sau obiecte de mobilier precum canapeaua sau fotoliile din piele ecologică.

Cele cu design minimalist sunt optime pentru încăperile dedicate relaxării, aşa cum poate fi livingul.

  • Candelabrele de lux

Sunt mulţi cei care preferă corpuri de iluminat rafinate şi elegante, aşa cum sunt candelabrele. Acestea oferă o notă aparte încăperilor şi un strop de lux după care toată lumea tânjeşte pentru locuinţa proprie.

Clasicele candelabre din cristal, cu inserţii metalice continuă să fie în tendinţe, mai ales pentru casele cu spaţii generoase, aşa că, nu ar strica să faci o mică evaluare şi să vezi dacă şi tu poţi monta un asemenea candelabru, la tine acasă.

Aşadar, este important să acorzi atenţie şi corpurilor de iluminat pentru căminul tău atunci când îl concepi. Tendinţele sunt clare, însă şi gusturile personale contează, alături de liniile elegante pe care le poţi introduce cu succes printre elementele deja existente în camerele locuinţei tale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.