Vizita la salonul de înfrumuseţare este absolut necesară la o anumită perioadă de timp. Atât femeile, cât şi bărbaţii trec pragul salonului de înfrumuseţare pentru a avea parte de un aspect fizic fără cusur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Îngrijirea profesională pe care o vei primi într-un salon de înfrumuseţare îţi va îmbunătăţi imaginea şi te va determina să ai mai multă încredere în tine.

Cum te poţi programa mai uşor la un salon de înfrumuseţare?

În prezent îţi poţi face oricând o programare online la tuns prin intermediul aplicaţiei Stailer. Ce poate fi mai simplu de atât? Ai nevoie de un smartphone şi de conexiune la internet după care te vei  putea programa cu mare uşurinţă la unii dintre cei mai apreciaţi  hair stilişti.

Cum funcţionează Stailer?

Ei bine, lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât crezi.  Aplicaţia Stailer te va ajuta să găseşti şi să te programezi la un salon de hair & beauty în scurt timp. Este o aplicaţie gratuită care poate fi folosită de oricine.

Cum poţi instala aplicaţia Stailer?

Mai întâi de toate trebuie să intri în Magazin Play, App Store sau App Gallery şi să cauţi aplicaţia. După ce o instalezi îţi creezi cont de client sau te poţi conecta direct cu pagina ta de Facebook. După care poţi face o programare prin aplicatia Stailer pentru serviciul de care ai nevoie. Pe homepage vei descoperi o serie de filtre de căutare pentru oraş, gen, serviciul dorit, dar şi pentru dată şi oră. Poţi vizualiza la fiecare salon în parte toate informaţiile care te interesează. Poţi vedea care sunt pozele, preţurile, recenziile, dar şi durata unui serviciu sau locaţia salonului.

După ce te-ai decis la ce salon vrei să mergi, poţi să îţi rezervi locul şi să continui cu completarea datelor până la confirmarea finală.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi un salon de înfrumuseţare?

Salonul de înfrumuseţare pe care îl alegi trebuie să corespundă cu nevoile tale. Este foarte important ca înainte de a face o programare să obţii mai multe informaţii despre salonul în cauză.

Aplicaţia Stailer îţi pune la dispoziţie toate informaţiile de care ai nevoie pentru a te familiariza mai mult cu salonul la care vrei să te programezi. Nu ar strica totuşi, să iei în considerare şi următoarele aspecte:

  • Reputaţia şi recenziile

Frumuseţea ta merită tot ce este mai bun şi trebuie să alegi un salon de înfrumuseţare care să se ridice la înălţimea aşteptărilor. Ideal este să consulţi cât mai multe recenzii, din mai multe surse, astfel încât să îţi poţi crea o impresie amplă despre salon.

  • Locaţia salonului de înfrumuseţare

Timpul este important şi ai nevoie să îţi găseşti un salon de înfrumuseţare care să se situeze în apropierea locuinţei tale. Este recomandat să eviţi pierderea timpului liber în alergarea după saloane prin tot oraşul.

În concluzie, te poţi răsfăţa la unele dintre cele mai renumite saloane de înfrumuseţare cu ajutorul aplicaţiei Stailer. Digitalizarea acestui serviciu oferă un mare beneficiu pentru toate persoanele, indiferent de vârstă.

Date de contact: support@stailer.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.