Variantele supercontagioase ale Sars-Cov-2 tip Delta iau rapid locul vechilor tulpini – ele sunt deja dominante în peste 100 de ţări. Izbucnirea recentă a unui focar în insula Mykonos din Grecia a compromis vacanţele turiştilor şi a arătat că nici trecerea prin boală, vaccinul sau testele PCR făcute în prealabil nu pot opri răspândirea tulpinii Delta în condiţii de aglomerare şi relaxare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Veşti dătătoare de speranţă vin din Israel, lider mondial în cercetarea medicală. TAFFIX, un spray nazal creat de compania farmaceutică Nasus Pharma se dovedeşte neaşteptat de eficient în blocarea virusului. Un studiu de ultimă oră a demonstrat că sprayul nazal TAFFIX este 100% eficient împotriva tuturor tulpinilor, incluzând Alpha (UK), Beta (Africa de Sud) – şi mai ales Delta, cea mai contagioasă şi mai periculoasă la nivel de efecte; este suficient să ne gândim la colapsul sistemului medical pe care l-a provocat în India, de proporţiile unui catastrofe umanitare.

Studiul, realizat în condiţii de laborator, prin colaborarea companiei producătoare Nasus Pharma, a Laboratorului Central de Virologie din Tel Aviv, Ministerului israelian al Sănătăţii, Serviciului Public de Sănătate, Centrului Medical Sheba, Tel Tashomer şi Ramat Gan a demonstrat că gelul care se formează după administrarea pudrei pe un ţesut infectat cu oricare din tulpinile noului coronavirus neutralizează în totalitate virusul.

Aceste rezultate obţinute in vitro, arată dr. Dalia Megiddo de la Nasus Pharma „sunt întărite şi de ce se întâmplă şi în condiţiile din afara laboratorului, unde utilizarea Taffix a redus riscul de a contracta COVID cu 78%, într-un mediu supracontaminat”.

Studiul poate fi consultat la adresa: https://taffixprotect.us7.list-manage.com/track/click?u=5cda9031e7485d2962a906c35&id=746718b9bc&e=1748e43285

TAFFIX acţionează prin intermediul substanţei active hipromeloza, care creează o peliculă acidă în cavitatea nazală. Pelicula inactivează virusurile scăzând valoarea pH-ul de la 6,5, pragul de la care virusurile proliferează, la 3,5 – ceea ce face TAFFIX eficient împotriva majorităţii virusurilor, protejând deci şi faţă de celelalte viroze respiratorii, după cum arată dr. Dalia Megiddo.

De asemenea, acest dispozitiv medical de clasă 1 s-a dovedit eficient şi faţă de rinitele alergice, atât de problematice pe timp de vară.

După 50 de secunde de la pulverizarea în fiecare nară, efectul se instalează pentru 5 ore. Apoi  „You`re good to go”/„Puteţi să ieşiţi liniştiţi din casă”, cum spune sloganul internaţional al produsului, puteţi să plecaţi în concediu - să luaţi un autobuz spre aeroport, să călătoriţi cu avionul şi ajuns la destinaţie să vă bucuraţi de orice spaţiu închis şi aglomerat, precum un club, un pub sau un mall.

Producătorul nu recomandă evitarea măsurilor sanitare impuse de autorităţi, precum vaccinarea sau portul măştii.

Detalii despre acest dispozitiv medical în link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/channel/UCJHVALZ03mOKXavESVPQfwA

Flaconul, disponibil la un preţ recomandat de 70 de lei conţine 200 de pufuri şi se găseşte în farmaciile din toată ţara. Produsul mai poate fi comandat de pe site-ul www.taffix.ro, la adresa de email office@taffix.ro, sau la numărul de telefon 0758 101 101.

 

 

 

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.