Navigaţia şi toate elementele acesteia poate reprezenta pentru unii o discuţie interesantă şi un prilej de iniţializare a noi prietenii. Ceilalţi în schimb pot considera acest domeniu plicitisitor. Oricum ar fi, interesele fiecăruia diferă dar întotdeauna cunoştinţele unuia în materie de bărci şi navigaţie pot însemna o şansă la viaţă în caz de o tragedie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De aceea eBoat propune sonare şi echipamente pentru şi de navigare, pentru a preveni diverse incidente. Cu cât eşti mai echipat pe mare, cu atât şansele ca o catastrofă să se întâmple sunt mai mici.

Ce sunt sonarele şi ce fac acestea?

Probabil nu ai mai auzit acest termen până acum, dacă nu eşti un împătimit al navigatului, şi de ce nu, al pescuitului. Un sonar este un dispozitiv ce permite vizionarea tuturor impedimentelor aflate sub apă. Acţionând prin nişte unde speciale, acesta descoperă toate corpurile aflate în apropierea ambarcaţiunii.

eBoat vă pune la dispoziţie sonare echipate cu o multitudine de programe prin care puteţi vedea într-un timp real peştii, momeala acestora, dar chiar şi să-i diferenţiaţi pe aceştia. O astfel de achiziţie este practică şi necesară oricărei ambarcaţiuni, deoarece aduce un plus.

O achiziţie necesară unui pescar înrăit

Un astfel de sonar este folositor, şi vă vom spune şi de ce. În primul rând, este dotat cu un sistem modern ce permite scanarea împrejurimilor în timp real. Pentru a evita anumite pericole pe parcursul drumului.

În al doilea rând, acestea pot avea trei moduri de a îndrepta imaginea pe măsură ce pescuiţi. Înainte pentru a vedea în jurul bărcii dumneavoastră, jos, pentru a vedea în partea inferioară a bărcii sau îl reglaţi în aşa fel încât să aveţi o idee în perspectivă.

Al treilea motiv pentru care ar trebui să vă echipaţi barca cu un astfel de dispozitiv este adâncimea de scanare mare. Puteţi scana imagini clare în jurul bărcii şi puteţi vedea la o distanţă de 200 de picioare. Cu acesta puteţi scana chiar şi atunci când barca nu este în mişcare.

Funcţionalităţi multiple pentru ambarcaţiunea dumneavoastră

Pe lângă acestea, paleta de culori a sonarului oferă claritate şi exactitate atunci când este folosit. Personalizarea ecranului, funcţie încorporată pe acesta, vă permite să jonglaţi cu opţiunile şi să le comutaţi după bunul plac. În condiţii nefavorabile, funcţia de stabilizare a imaginilor este disponibilă datorită unui sistem modern aplicat.

În plus de asta, conectarea la sistemul dumneavoastră se face într-un mod uşor, având conectori specializaţi unei adaptări universale.

Pe site-ul celor de la eBoat, eboat.ro găsiţi sonare şi multe alte echipamente corespunzătoare bărcii dumneavoastră la preţuri accesibile. Aceştia au o experienţă îndelungată în comercializarea produselor de acest fel, de aici şi gama variată de care dispun.

Accesând linkul de mai sus vă stă la dispoziţie şi lista colaboratorilor cu care aceştia lucrează. Echipamentele sunt testate şi verificate întotdeauna.

Dacă te decizi şi îţi faci un cont de utilizator, eBoat îţi oferă şi 5% reducere din prima comandă plasată. În plus, contul tău rămâne activ o perioadă îndelungată şi îţi va fi  la îndemână oricând. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.