Oricine a încercat vreodată să calce o rochie de mătase ştie cât de dificil e să netezeşti cutele fără să afectezi ţesătura delicată. Iar când eşti în vacanţă şi tot ce îţi doreşti e să ieşi cât mai repede la plimbare, călcatul hainelor e ultimul lucru pe care ţi-l doreşti. Dar dacă ar exista o soluţie care să te ajute să îndepărtezi rapid cutele şi în acelaşi timp să împrospăteze şi să igienizeze hainele? Ei bine, aceasta există şi se numeşte Access Steam, un aparat de călcat cu abur de la Tefal, foarte practic şi uşor de folosit, care asigură în doar câteva clipe o ţinută zilnică impecabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Când vrei să ieşi în oraş şi nu ştii cu ce să te îmbraci pentru că exact rochia pe care vrei să o porţi este necălcată sau când ai nevoie să revigorezi rapid bluza pe care ai purtat-o cu o seară înainte, aparatul de călcat cu abur Access Steam te va scoate din încurcătură. Este soluţia garantată pentru retuşuri de ultim moment”, explică Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România.

Cum funcţionează?

Aburul puternic netezeşte, împrospătează şi igienizează orice tip de ţesătură în timp record, direct pe umeraş. Tefal Access Steam include un accesoriu pentru a putea agăţa hainele şi a le călca în poziţie verticală, ceea ce elimină nevoia de a folosi o masă de călcat.

Rezervorul aparatului are o capacitate de 200 ml şi este detaşabil, pentru a permite umplerea sa cu uşurinţă. Graţie designului compact, aparatul este portabil şi poate fi depozitat oriunde, în poziţie verticală sau agăţat.

Îngrijirea ţesăturilor nu a fost niciodată mai uşoară!

 

***

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat şi sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit, la aparate electrice şi de călcat, Tefal oferă soluţii inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.tefal.ro.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.