Cei care si-au obtinut permisul auto in urma cu mai multi ani tin minte cat de dificil si obositor putea fi intregul proces. De exemplu, una dintre cele mai solicitante sarcini era legata de obtinerea fisei pentru permis, un certificat medical, emis de catre o unitate autorizata, fara de care carnetul de soferi nu putea fi eliberat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din fericire, astazi lucrurile s-au schimbat, iar fisa medicala poate fi eliberata simplu si rapid, respectand, totodata, legislatia in vigoare. De exemplu, cei care au nevoie de fisa medicala permis auto Bucuresti se bucura de servicii de calitate, rapide si profesionale atunci cand stiu unde sa mearga.

Astfel, una dintre cele mai bune variante este reprezentata de clinica medicala Standard Med, situata pe B-dul Carol, nr. 45. Aici se poate beneficia de cel mai bun pret pentru fisa auto, eliberata in conditii de maxima eficienta si calitate.

Cat costa si cat dureaza eliberarea fisei?

Cei care doresc sa obtina fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti si apeleaza la clinica amintita anterior vor reusi sa primeasca acest certificat in cel mult 60 de minute. In tot acest timp, se vor efectua toate analizele medicale necesare pentru fisa.

Acest lucru este posibil datorita prezentei concomitente ale medicilor pentru cele 6 specialitati cuprinse in certificatul medical: medicina interna, ORL, oftalmologie, ortopedie/chirurgie, neurologie si, daca e cazul, psihiatrie. Astfel, investigatiile medicale se realizeaza in aceeasi zi si in acelasi interval orar.

Mai mult, clinica iti ofera un plus de garantie! Mai exact, daca a trecut mai mult de o ora de cand ai ajuns si inca nu a fost eliberat certificatul medical, primesti jumatate din pretul achitat inapoi.

In momentul de fata, taxa pentru fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti este de 140 de lei. In plus, daca optezi pentru clinica amintita mai sus, te bucuri de o reducere de 20 de lei din pretul de lista corespunzator cu orice alta consultatie medicala efectuata in cadrul clinicii.

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, dar si de multe altele, este esential sa respecti anumite criterii. De exemplu, trebuie sa iti faci o programare si sa te prezenti la ora stabila avand asupra ta toate actele necesare. Iata mai multe detalii despre aceste cerinte!

Cum te programezi pentru fisa medicala pentru permis auto in Bucuresti?

Pentru eliberarea certificatului, te poti programa sunand la numarul de telefon 0722.435.435, prin intermediul e-mailului la programari@fisamedicala.info sau folosind platforma online a clinicii.

Iata ce acte trebuie sa aduci cu tine!

Pentru a participa la investigatiile medicale si a obtine fisa, este important sa te prezinti cu urmatoarele acte asupra ta: cartea de identitate in original, o adeverinta eliberata de medicul de familie, in care se mentioneaza daca suferi de boli cronice.

Cei care sufera de diabet tip I aduc o scrisoare de la medicul diabetolog, in care sunt mentionate diagnosticul, tratamentul si recomandarea pentru capacitatea de a conduce un autovehicul. De asemenea, daca porti ochelari, este necesar sa ii ai asupra ta si, daca urmezi cursurile unei scoli de soferi, ai nevoie de fisa de scolarizare.

Urmeaza toate aceste recomandari si vei vedea cat de usor este sa obtii fisa medicala permis auto Bucuresti!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.