În perioada 30 iunie - 02 iulie 2017, pentru al treilea an consecutiv, Serviciul Român de Informaţii, împreună cu CERT-RO şi Asociaţia Naţională pentru Securitatea Sistemelor Informatice, alături de partenerii Bitdefender, Orange, Microsoft, Check Point, eMag şi Enevo Group, organizează etapa online a selecţiei echipei naţionale pentru concursul „European Cyber Security Championship”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prima etapă va fi urmată de o selecţie on-site, care va cuprinde exerciţii din domeniul securităţii aplicaţiilor web, atacului şi apărării cibernetice, criptografiei, analizei traficului de reţea, reverse engineering şi al prezentării publice.

Pentru a veni în sprijinul echipei selecţionate să reprezinte România la ECSC2017, SRI, alături de parteneri, va organiza sesiuni de training pentru creşterea expertizei şi dezvoltarea spiritului de echipă.

ECSC2017 va avea loc la Malaga, în Spania, în perioada 30 octombrie - 03 noiembrie 2017.

Fiecare ţară participantă va fi reprezentată de câte o echipă formată din 10 concurenţi împărţiţi în două 2 categorii, 16-20 ani şi 21-25 ani, fiecare categorie cu câte 5 concurenţi.

Pentru detalii şi înscriere, accesaţi www.cybersecuritychallenge.ro.

 

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.