Sunt momente în această viaţă în care e nevoie de susţinere atunci când o persoană dragă ne părăseşte. Durerea este prea mare ca să ne putem concentra şi la organizarea serviciului funerar sau la pachetele pentru slujba comemorativă. Aşadar una dintre cele mai bune soluţii este apelarea la o firmă specializată care să se ocupe de toate aceste lucruri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Firmele de profil care oferă servicii complete, de la transport până la pachete funerare complete, pot fi apelate non-stop, deoarece astfel de evenimente nefericite nu ţin cont de oră. Printre aceste firme pe care se poate conta le nevoie se numără şi firma Rarox din capitală.

Servicii funerare complete cu soluţii pentru fiecare buget

Chiar şi în momentele triste de după moartea cuiva drag sau apropiat suportul practic nu trebuie să lipsească pe toata durata premergătoare înmormântării şi după acesta. Astfel, este nevoie de o firmă specializată care să se ocupe de toată partea logistică, cum este cea de servicii funerare non stop sector 2. Necesitatea unui ajutor specializat nu poate fi pusă la îndoială, aşadar firma RAROX vine în sprijinul familiei îndoliate cu servicii funerare complete, special concepute pentru a se potrivi oricărui buget, chiar şi pentru cele modeste.

Ce e drept, în astfel de momente banii se spune că nu contează, dar respectul pentru cel decedat trebuie să fie pe primul loc. Firma RAROX oferă o gamă variată de servicii funerare, incluzând sicrie, coroane, jerbe şi transport asigurat, dar şi alte accesorii esenţiale în timpul acestui proces. Soluţii optime se găsesc pentru fiecare buget în parte, existând pachete la diverse preţuri pe site-ul oficial al firmei. Nevoile de bază sunt astfel acoperite, fără incidente.

Alegerea sicriului, unul din cele mai grele momente

Unul din momentele care vor îngenunchea chiar şi pe cei mai tari din fire este alegerea sicriului. Este şi impactul emoţional în sine care afectează. Există opţiuni de design şi de buget pentru public variat. Pe acesta îl puteţi alege individual sau ca parte din pachetele funerare, alături de alte produse şi accesorii. Cert este că veţi avea parte de consiliere şi tot suportul pentru a lua o decizie bună.

Non-stop la dispoziţia clienţilor, cu toate cele necesare

Fiind un moment imprevizibil care nu poate fi anticipat, oricând poate surveni o veste tristă de tipul morţii cuiva drag. Firma Rarox este la dispoziţia clienţilor în orice moment din zi sau din noapte, pentru consultanţă privind serviciile funerare care se potrivesc unui anume tip de situaţie, dar ţinând cont şi de posibilităţile financiare.

Se oferă şi servicii medicale în caz de deces, firma colaborând cu medici care eliberează certificatul de deces. Firma se mai ocupă şi de obţinerea ajutorului pentru înmormântare, întocmind dosarul pentru casa de pensii.

Sicriile şi accesoriile funerare se aleg dintr-o gamă variată, în funcţie de posibilităţile financiare. Consultanţa privind alegerea accesoriilor funerare diverse sau a jerbelor de flori este gratuită.

La sfârşit, organizarea de parastase şi praznice de pomenire intră tot în serviciile firmei Rarox.

Soluţii privind repatrierea şi organizarea transportului funerar

În funcţie de localitate, serviciile firmei includ şi transportul funerar de la capelă până la cimitir. De asemenea, firma Rarox dispune şi de soluţii privind repatrierea celor decedaţi şi aducerea lor în ţară.

Firma are grijă să se adapteze cerinţelor familiei îndoliate privind desfăşurarea evenimentului, respectând obiceiurile cultului religios din care făcea parte persoana decedată.

Accesoriile sunt şi ele importante, aşadar pe site se găsesc icoane, candele, felinare, prosoape şi batiste, dar nu numai, la preţuri accesibile.

Pentru mai multe detalii şi suport accesaţi pagina oficială la funerarenonstop-bucuresti.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.