A avea timp liber la dispoziţie poate fi minunat, atâta vreme cât acesta este folosit pentru relaxare. Asta poate însemna diferite experienţe. Unele persoane preferă odihna activă, cu plimbări sau mers la shopping, alţii preferă să doarmă, să citească sau să se vadă cu prietenii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Desigur, există şi alte forme de relaxare, benefice, atât pentru corp, cât şi pentru spirit. Printre acestea se numără masajul terapeutic sau cel de relaxare, iar pentru doamne este binevenit şi masajul anticelulitic sau şedinţele de remodelare corporală. 

Propunerea celor de la Smartexperience.ro este însă mult mai variată şi o vom explora în rândurile de mai jos.

O şedinţă spa cadou este un cadou minunat

Ce poate fi mai minunat după o săptămână intensă de muncă decât o relaxare la spa într-un cadru luxos, dar totuşi confortabil? Astfel, o sedinta spa cadou este un dar minunat pentru cei dragi.

Echipa de la SmartExperience s-a gândit că această formă de răsfăţ merită să fie trăită de cât mai multe persoane, fie că este vorba de angajaţii unei firme, de familie, de prieteni sau de partenerul de viaţă. Un cadou cu însemnătate va rămâne mereu în memoria oamenilor, stârnindu-le emoţii pozitive.

Astfel, a oferi vouchere spa unor persoane cu însemnătate pentru noi este desigur, una dintre acele experienţe memorabile, care nu va fi uitată aşa uşor.

Pot fi accesate mai multe tipuri de servicii din zona relaxării, cum ar fi terapia manuală, pachetele de masaj terapeutic de relaxare sau alt gen de terapii cum ar fi, de exemplu, terapia Bowen.

Un răsfăţ unic este dedicat şi doamnelor însărcinate, dar şi celor care au născut deja. Acest lucru le va reda bucuria de a se relaxa într-un cadru sigur.

Lifting facial şi remodelare corporală, pe lista activităţilor propuse

Doamnele cochete, dar şi domnii pot beneficia de şedinţe de lifting facial, dar şi de remodelare corporală. Personalul instruit va oferi acestora şi şedinţe de terapie în doi, în aşa fel încât răsfăţul să fie plăcerea ambilor parteneri.

De asemenea, SmartExperience pune la dispoziţie pachete de servicii precum un weekend de relaxare pentru două persoane în zona Cluj-Napoca. Sunt incluse două nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi acces la bazin, saună şi sală de fitness. Ce poate fi mai potrivit pentru un cuplu decât acest gen de experienţe minunate în doi?

Alte categorii de experienţe - zborul sau cursul de navigaţie

Echipa pasionată de la SmartExperience mai are pe lista sa de puncte de relaxare şi propuneri de zbor cu avionul sau elicopterul sau chiar cu balonul cu aer cald. Pe listă se numără şi aventurile de tip off road, echitaţie sau escaladă, dar şi croaziere, cursuri de navigaţie sau scuba diving.

Desigur, masajul la birou va face deliciul celor care au o viaţă activă, dar şi un program mai încărcat. Iar un city break prin ţară va constitui o oază de relaxare departe de oraş.

Programări şi mai multe detalii pe pagina oficială smartexperience.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.