Bucureşti, 20 iulie 2016 – Un aspirator ultraperformant e mai mult decât un aparat electrocasnic – e un accesoriu high-tech care îţi uşurează considerabil efortul de a face curat. Silence Force™ 4A de la Rowenta este combinaţia remarcabilă între o performanţă înaltă de aspirare, silenţiozitate, filtrare extremă şi economisire a energiei. Oricine îşi doreşte un aspirator silenţios, dar eficient, pentru a face casa lună, îl va îndrăgi cu siguranţă!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nivelul de zgomot al Silence Force™ 4A atinge doar 66 decibeli la putere maximă şi scade la 64 decibeli când este selectat modul „Silence”. Aparatul dispune de control electronic al puterii de aspirare cu cinci trepte: covoare şi mochete groase, draperii, mod silenţios, carpete subţiri şi suprafeţe dure. Modul silenţios oferă o aspirare medie, dar suficient de puternică pentru orice suprafaţă. Această performanţă este posibilă datorită noului cap de aspirare „Deep Clean” ce elimină în mod eficient praful graţie fluxului de aer optimizat în circuitele aeraulice.

Silence Force™ 4A a trecut cu brio toate testele europene de eficienţă energetică, iar eticheta 4A se traduce prin cele mai bune rezultate în ceea ce priveşte aspirarea covoarelor şi a suprafeţelor dure, consumul de energie şi re-emisia de praf.

Datorită motorului eficient de 750 waţi şi a fluxului de aer optimizat, consumul de energie este redus cu până la 60%, în timp ce nivelul de performanţă este echivalent cu cel al modelelor traditionale de mare putere, fiind cel mai silenţios aspirator cu performanţa 4A de pe piaţă.

Testul pentru măsurarea puterii de îndepărtare a prafului de pe covoare i-a adus un scor de peste 91%, în timp ce performanţa înregistrată pe pardoseli a fost de 111%. Re-emisia de praf este de 0,01%, ceea ce înseamnă că 99,99% din particulele de praf sunt aspirate şi filtrate. Secretul constă în noul sac Hygiene+ cu filtrare ridicată, ergonomic şi igienic, iar clapa cu auto închidere împiedică formarea norilor de praf la schimbarea sacului.

Dincolo de performaţele tehnologice, gama Rowenta Silence Force™ 4A vine cu un design elegant şi o paletă de cinci culori trendy. În plus, aspiratorul este foarte practic: are patru roţi multidirecţionale pentru o bună manevrabilitate, mâner Ergo Comfort Silence, perie Easy Brush integrată pe mâner, precum şi multiple accesorii, în funcţie de model: duză pentru spaţii înguste, perie pentru tapiţerie, perie Deep Clean pentru suprafeţe dure şi covoare, perie pentru parchet, iar pentru iubitorii de animale: perie Maxi Turbo PRO şi perie Mini Turbo PRO.

Până la 31 august 2016, cei care achiziţionează orice aspirator din gama Silence Force™, dar şi Air Force, Ergo Force Cyclonic şi X-Trem Power beneficiază de 5 ani garanţie*.  Pentru a obţine service extins, codul produsului trebuie înregistrat pe site-ul www.garantieextinsa.rowenta.ro.

*2 ani garanţie internaţională Rowenta + 3 ani service extins. Garanţia extinsă de 3 ani se aplică numai pe teritoriul României, exclusiv pentru modelele: RH877101, RH875801, RH887101, RH8879WO, RH8829WO, RH8813WH, RO6743EA,  RO6477EA, RO6455EA, RO6441EA, RO6383EA, RO6331EA, RO4627EA, RO5777OA, RO5735OA, RO8341EA, RO8324EA, RO5485EA, RO5463EA, RO6235EA, RO6227EA.

Garanţia extinsă se va acorda pe baza facturii de achizţie si a certificatului de garanţie internaţional. Mai multe detalii şi regulamentul campaniei pe www.garantieextinsa.rowenta.ro.

 

 

***

 

 

Despre Rowenta

 

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi mediul înconjurător.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania / #rowentabrushactiv 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.