În perioada 24-25 octombrie 2017, a avut loc a doua întâlnire a proiectului educaţional Certificate in Football Management, organizat de Federaţia Română de Fotbal, împreună cu UEFA şi Swiss Graduate School in Public Administration din cadrul Universităţii Lausanne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cursul îşi propune să le ofere participanţilor oportunitatea de a-şi dezvolta abilităţile de management în sport şi, mai ales, în fotbal. Primul seminar a avut loc în luna iulie, iar cu ocazia următoarei întâlniri, în martie 2018, cursanţii vor susţine testul final şi vor primi certificatul de studii superioare. Printre participanţi se numără reprezentanţi ai cluburilor, ai asociaţiilor judeţene din România, reprezentanţi ai FRF şi ai altor federaţii de fotbal din Europa, dar şi foşti jucători.

UEFA Certificate in Football Management (CFM) este o iniţiativă a forului european şi este dedicat persoanelor implicate în fenomen pe continent, având rol în dezvoltarea cunoştinţelor teoretice şi practice despre managementul fotbalului. Principalele teme ale cursurilor sunt: organizarea în fotbal, managementul strategic şi operaţional, marketing şi sponsorizări, comunicare şi relaţii publice, managementul evenimentelor şi al voluntarilor.

Prin organizarea acestui curs, Federaţia Română de Fotbal continuă seria de programe educaţionale implementate pe teritoriul ţării, care contribuie la crearea unui management de standarde europene în fenomen. Obiectivul se regăseşte în Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.