Primavara este anotimpul noilor inceputuri si al intineririi. Aceasta este etapa in care parca cu totii renastem si prindem putere. Pentru ca este o perioada a schimbarilor, este momentul sa prioritizezi zambetul tau si sa iti rezolvi toate problemele dentare cu care te confrunti. Spatiile edentate aduc cu siguranta o multime de disconforturi, iar daca pana acum nu ai reusit sa iti reintregesti dantura, primavara aceasta este momentul sa zambesti din nou cu gura pana la urechi, fara sa te simti stanjenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tratamentul cu implant dentar de la Dental Premier este cea mai eficienta metoda de inlocuire a spatiilor edentate, iar aceasta afirmatie este facuta de medici stomatologi profesionisti din toata lumea. Procedura nu este deloc una complicata sau dureroasa si dureaza destul de putin, daca nu ai nevoie de aditie de os sau de alte etape suplimentare.

Etapele tratamentului stomatologic

Procedura consta in inserarea unei piese care este realizata dintr-un material biocompatibil cu organismul uman, de obicei titan sau zirconiu. Aceasta este plasata chirurgical in osul maxilarului si ofera o baza stabila viitorilor dinti definitivi.

Apoi urmeaza perioada de osteointegrare, in care implantul dentar este lasat sa se vindece intre 2 si 6 luni, in functie de caz. Cand acesta s-a vindecat, revii in clinica stomatologica, unde medicul face o mica incizie in dreptul implantului si monteaza un conformator gingival, care permite vindecarea estetica a gingiei.

Urmeaza apoi plasarea bontului de transfer cu care se ia amprenta pentru viitoarea lucrare, iar in laboratorul de tehnica dentara se realizeaza viitorii dinti ficsi care vor definitiva aceasta procedura.

Un zambet perfect, care dureaza chiar si o viata intreaga

Trebuie sa stii ca tratamentul cu implant dentar reprezinta o solutie de lunga durata pentru dantura edentata. Pentru a te bucura chiar si intreaga viata de beneficiile sale, trebuie sa respecti cu sfintenie indicatiile pe care medicul ti le ofera si sa te intorci periodic in clinica stomatologica, pentru ca specialistul sa verifice starea danturii tale.

Spre deosebire de alte metode de inlocuire a dintilor lipsa, implantul nu are nevoie de inlocuire sau de alte ajustari de-a lungul timpului, ceea ce reprezinta cu siguranta un mare avantaj pentru orice pacient.

O viata mai fericita dupa tratamentul cu implant dentar

Lipsa dintilor poate avea un impact semnificativ asupra calitatii vietii tale, intrucat iti afecteaza capacitatea de a manca, de a vorbi si de a socializa cu incredere. Pentru ca iti restabileste zambetul, aceasta procedura iti creste si calitatea vietii, permitandu-ti sa te bucuri din nou de toate preparatele delicioase fara sa iti mai faci griji pentru starea danturii si sa iesi in lume fara sa te simti stanjenit pentru dintii lipsa.

O viata mai fericita te asteapta, odata ce apelezi la procedura de inserare a unui implant dentar! Incepe chiar acum sa ai grija de sanatatea ta orala, iar dantura ta iti va multumi. Acest tratament poate ajuta chiar si la prevenirea a diferite boli ale gingiilor, cariilor, a pierderilor osoase etc.

Primavara aceasta, pune pe lista prioritatilor sanatatea danturii tale! Vino la clinica stomatologica Dental Premier si beneficiaza de tratamente de calitate, care iti reintregesc zambetul!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.