Nimic nu se pierde, totul se transformă, ar putea fi deviza zilelor noastre, indiferent la ce gen de resurse ne referim.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproape tot ceea ce este în jurul nostru trece, la un moment dat, printr-un proces de transformare şi uzură. Astfel încât, ca să nu fim nevoiţi să aruncăm un produs care încă mai poate fi folosit cu succes, recurgem la recondiţionarea lui şi vinderea. Există diverse site-uri care se ocupă cu genul acesta de lucruri.

Astfel, maşinile se pot rula şi mai apoi pune la vânzare şi sunt chiar apreciate de cei care cunosc valoarea banului şi nu doresc să cheltuie inutil pe un model nou. Hainele de asemenea se pot recicla prin intermediul magazinelor de second-hand. Iar mai nou, şi telefoanele mobile urmează acelaşi trend sustenabil, în special modelele noi care ar costa dublu dacă ar fi achiziţionate atunci când apar pe piaţă.

Site-ul care se ocupă de vânzarea telefoanelor mobile, la un click distanţă

O să fii surprins de calitatea serviciilor oferite aici, deoarece găseşti preturi iPhone 13 Pro Max mai mult decât convenabile, perfecte dacă îţi doreşti un telefon ca nou, dar nu ai suma necesară pentru achiziţionarea lui.

Pe site-ul Yzzy, a cărui pagină oficială este Yzzy.ro, poţi vinde, dar poţi şi cumpăra modele de telefoane diverse, aşa cum sunt telefoanele de firmă Apple, Samsung şi Huawei.

Platforma oferă transparenţă totală în ceea ce priveşte acţiunile de vânzare-cumpărare, iar fiecare etapă este explicată în detaliu, în aşa fel încât la sfârşit să nu existe dubii. Mai mult, parţile implicate, adică vânzătorul şi cumpărătorul vor fi ambele mulţumite de tranzacţie. E un proces de win-win.

Cum sunt verificate telefoanele puse la vânzare

Fiecare telefon care urmează să fie cumpărat pentru a fi pus la vânzare este minuţios controlat şi trece prin mai multe filtre pentru a putea fi listat ca şi produs vandabil. Astfel, din start nu sunt acceptate telefoanele care au fost declarate furate sau prezinta risc ridicat de blocare.

De altfel, acest lucru se poate verifica rapid şi uşor cu ajutorul codului IMEI, prezent pe site.

Vinderea unui telefon, avantaje multiple

În primul rând, în cadrul acestui proces transportul este plătit de către Yzzy. În al doilea rând, economiseşti timp preţios, fără întâlniri şi discuţii prelungite.

Telefonul este pus la vânzare, dar mai înainte trece prin cel puţin 30 de criterii de verificare. Acestea se referă la originalitatea telefonului, la sănătatea bateriei, la microfon, la display, dacă nu a intrat în contact cu lichide, la camere, dacă display-ul este funcţional, dacă este liber de reţea şi lista continuă până la verificarea în amănunt a fiecărui element al dispozitivului.

Apoi urmează specificaţiile tehnice cum ar fi brandul, culoarea, spaţiul de stocare, memoria RAM şi rezoluţiile camerelor foto. Aceste detalii apar pe site, pe pagina telefonului pus la vânzare.

De asemenea, este bine de ştiut că Yzzy oferă garanţie de 12 luni la cumpărarea unui telefon second hand, un lucru mai puţin obişnuit, dar care îi face o firmă credibilă şi un partener la care poţi oricând apela, fie pentru a vinde, fie pentru a cumpăra.

Găsiţi detalii mai multe pe pagina oficială.

Contact: contact@yzzy.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

                                      

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.