A sosit momentul mult aşteptat pentru tine şi deja eşti emoţionată, la fel ca şi partenerul tău? Simţi că sunt multe de făcut pentru o nuntă şi nu ştii cu ce să începi?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu siguranţă că rândurile următoare îţi vor da un pic de curaj şi te vor ajuta să înţelegi de ce este important să te organizezi şi să laşi nervii deoparte, care de altfel nu te-ar ajuta cu nimic.

Ce să faci pentru a te ocupa în tihnă de organizarea nunţii tale

  • Pune totul pe listă de la bun început

De cele mai multe ori, organizarea unei nunţi dă suficiente bătăi de cap pentru cuplurile care nu ştiu „cu ce se mănâncă” evenimentul respectiv şi cum să întreprindă toate lucrurile astfel încât să iasă totul perfect.

Recomandarea în acest caz este sfânta listă, cea care te va ajuta la o bună organizare a lucrurilor. Iată ce ar trebui să cuprindă:

  • Data nunţii şi câte luni mai sunt până la marele eveniment;
  • Numărul invitaţilor şi numele lor;
  • Propuneri de furnizori pentru catering, decoraţiuni, foto, video, formaţie etc;
  • Costumaţia mirelui şi rochia miresei: de unde le poţi cumpăra, când sunt gata, când poate fi programată ziua de probă;
  • Data la care se trimit invitaţiile şi se aşteaptă răspunsuri;
  • Data la care se poate degusta meniul de nuntă.

În funcţie de timpul disponibil se mai pot adăuga câteva îndeletniciri şi cu siguranţă îţi vei aduce aminte pe parcurs. Important este să ai această listă la tine, fie pe o hârtie, fie pe telefon pentru a o consulta ori de câte ori ai vreo nedumerire. Aşa vei ştii ce ai de făcut, fără să te enervezi că nu eşti suficient de organizată.

  • Vorbeşte cu furnizorii

Probabil una dintre cele mai epuizante sarcini în organizarea unui eveniment preţios ca nunta este contactarea furnizorilor de produse şi servicii. Anumite firme poate că nu îţi oferă ceea ce cauţi exact sau poate că preţurile nu sunt tocmai pe măsura aşteptărilor tale.

În orice caz, analizează piaţa şi ia o decizie înţeleaptă şi de comun acord cu partenerul tău. Dacă ai început deja să cauţi un salon de nuntă, poţi opta pentru Riviera-Park.ro şi să descoperi facilităţile oferite de această locaţie deosebită.

  • Angajează o firmă de specialitate

Este drept că uneori îţi vine să renunţi la tot, doar pentru a scăpa de nervi, temeri şi alte asemenea sentimente care te opresc în a-ţi organiza nunta în linişte şi pace. Dacă ştii că nu eşti pricepută la organizare, lasă-i mai bine pe alţii să o facă.

Sunt multe firme şi agenţii de organizare de evenimente precum nunţile şi botezul, care pot veni la uşa ta cu o serie de propuneri. Trebuie doar să zici DA sau NU, în funcţie de facilităţile şi opţiunile din faţa ta. Atât de simplu!

  • Acordă-ţi timp liber înainte de marele eveniment

Un moment de respiro este mai mult decât binevenit înainte de nuntă, când ştii că totul este aproape gata. Dacă deja ai semnat contractele cu furnizorii aleşi şi ai reuşit să treci peste eventualele probleme fără să te enervezi prea mult, atunci e musai să-ţi iei un pic de timp liber şi să te relaxezi înainte de marele eveniment. Ziua cea mare este aproape, iar tu şi partenerul tău trebuie să fiţi zen şi să vă bucuraţi de petrecerea voastră.

Aşadar, cu mintea liniştită, cu o listă alături şi cu multă răbdare, organizarea nunţii poate fi floare la ureche. Nu te lăsa doborâtă de milioanele de senzaţii şi sentimente care ar putea să te afecteze la momentul respectiv, ci încearcă să fii relaxată, să poţi face alegerile optime pentru acest eveniment superb.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.