Până pe 20 februarie, lumea sportului îşi va îndrepta atenţia către Jocurile Olimpice de la Beijing. Nu doar fanii sportului vor fi interesaţi de această competiţie, ci şi cei pasionaţi de pariuri, care vor avea prilejul să îşi etaleze cunoştinţele şi în alte dome-nii decât fotbal şi tenis, cele mai populare sporturi pe care se mizează în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iar pentru cei pasionaţi de pariuri sportive, în rândurile următoare se regăsesc trei ponturi selectate din oferta Unibet, operator la care utilizatorii au parte de mai multe surprize în această perioadă. În februarie - martie, orice pariu de minim 50 RON plasat la Unibet generează şi un tichet pentru tragerile la sorţi cu premii în automobile BMW.

1. Cel puţin 44 de medalii pentru Norvegia

Norvegia este ţara care a dominat ultima ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă, din 2018. În Coreea de Sud, nordicii au devenit ţara care a câştigat cele mai multe medalii la o ediţie a Jocurilor de iarnă: 39 la număr. Dintre acestea, 14 au fost de aur, 14 de argint şi 11 de bronz. A fost doborât aşadar recordul stabilit de SUA la ediţia din 2010, de 37 de medalii, iar nordicii încă au sportivi care concurează la cel mai înalt nivel.

De opt ori în istorie s-a întâmplat ca Norvegia să termine pe primul loc în clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice de iarnă, iar progresul acestei ţări este evident. Concret, în 2006 numărul medaliilor câştigate a fost de 19, patru ani mai târziu a crescut la 23, în 2014 la 26, iar în 2018 la 39.

În aceste condiţii, nordicii sunt favoriţi să termine şi în acest an pe primul loc în clasamentul pe medalii. Dar recordul poate fi îmbunătăţit cu mult, iar cei care cred că Norvegia va câştiga peste 43.5 de medalii pot miza pe acest lucru la o cotă de 2.00, disponibilă în secţiunea pariuri Jocurile Olimpice de la Unibet.

2. Un nou aur olimpic pentru Ester Ledecka?

La doar 22 de ani, Ester Ledecka a reuşit să intre în istoria sportului la ediţia din 2018 a Jocurilor Olimpice. Reprezentanta Cehiei a devenit aşadar prima femeie care a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de iarnă în sporturi diferite, la aceeaşi ediţie. Mai întâi a câştigat aurul la schi alpin Super-G, iar câteva zile mai târziu a obţinut aceeaşi medalie şi la snowboard - slalom gigant paralel.

Povestea sa a fost admirată de o lume întreagă, dar ea reuşeşte să impresioneze în continuare la snowboard. În această disciplină, ea mai are 2 medalii de aur şi un bronz la Campionatele Mondiale. De altfel, este principala favorită să câştige aurul la snowboard - slalom gigant paralel şi la Jocurile Olimpice de iarnă 2022, având cota 2.25 la Unibet.

3. Yuzuru Hanyu să îşi apere aurul olimpic la patinaj

În întreaga istorie, doar patru patinatori şi-au apărat titlul olimpic la patinaj masculin. Printre aceştia se regăseşte şi Yuzuru Hanyu, un nipon care a devenit campion olimpic la ediţiile din 2014 şi 2018. Înaintea lui au mai reuşit această performanţă Gilis Grafstorm, Karl Schafer şi Dick Button.

Palmaresul său este impresionant, în el regăsindu-se alte şapte medalii la Campionatele Mondiale de patinaj, dintre care două de aur. Este văzut cu a doua şansă la câştigarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice de iarnă, cu cota 4.55 la Unibet. În faţa sa, mai bine cotat este doar Nathan Chen, care are cota 1.42.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.